Daniela Crudu, o nouă intervenție estetică: „Se vede țiplă!” Ce „îmbunătățire” și-a făcut bruneta

Daniela Crudu și-a anunțat fanii că și-a făcut o nouă intervenție estetică. Nu este vorba despre o operație, ci despre o liposucție la nivelul coapsei, după cum a explicat bruneta.

„Nu mi-am făcut mare operație. Mi-am făcut un pic de lipo în zona coapselor interne, pentru că zona aia, oricât aș fi lucrat la sală, nu se ducea grăsimea de acolo și mi-am dorit eu lucrul ăsta. (…) Doar ce am ieșit din operație și, după cum vedeți, mă simt fresh. Picul ăla de grăsime tot l-a scos și n-am absolut nicio denivelare, nimic. Se vede țiplă. Sunt fericită!’

La începutul anului, focoasa brunetă s-a hotărât să își schimbe implantul mamar, însă nu a fost suficient, Daniela Crudu și-a dorit și un bust mai mare.

„Nu am avut nicio problemă cu celelalte, pur și simplu, mi-am dorit o altă formă și mult mai naturali. Eu vreau să se vadă forma cât mai naturală, sunt mai moi astea și nu sunt recomandate pentru orice fată genul asta de silicon. Textura este mai fină și mai moale, ăsta este noul model. Mă plictisisem de forma aia rotundă!”, a mărturisit Daniela Crudu în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars.

„La sâ.n.i este a treia interventie, dar nu mă mai operez.”, a mai adăugat ea.

Se pare că Daniela Crudu este extrem de încântată de alegerea făcută și se mândrește cu noul său bust. potrivit alienforum

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds