Mirela Vaida, înlocuită la Acces Direct pentru o perioada. Alexandra Velniciuc i-a luat locul în fața ecranelor

Mirela Vaida va fi înlocuită pentru o săptămână de către Alexandra Velniciuc. Actrița în vârstă de 40 de ani va apăraea în fața micilor ecrane pentru câteva ediții, exceptând Vinerea Mare, luni și marți, pentru care s-au filmat ediții speciale cu Mirela Vaida.

“Bună ziua, dragii mei! Bine ați venit la o nouă ediție a emisiunii Acces Direct. Ei bine, nu, nu ați greșit postul, sunt Alexandra Velniciuc și astăzi, în mod excepțional am să țin locul colegei mele mele Mirela Vaida. (…).

Domanelor și domnilor, vă invit să petrecem astăzi împreună o zi sfântă, Joia Mare, o zi cu însemnătate pentru cei care sărbătoresc Paștele.

O zi în care ne îndreptăma tenția către tradiții, către autentic, către ceea ce este cu adevărat în felul nostru de a trăi”, spune Alexandra Velniciuc.

De ce va lipsi Mirela Vaida de la Acces Direct. Anunțul pe care l-a făcut în ultima ediție

Mirela Vaida face parte din categoria celor mai iubite figuri din televiziunea românească și asta pentru că flerul și carisma sa sunt de neînlocuit! Prezentatoarea Acces Direct, în vârstă de 38 de ani, este o iubitoare a televiziunii, dar și a muzicii.

Mirela Vaida nu se va putea prezenta pe micile ecrane, în fața telespectatorilor săi, deoarece pleacă într-o vacanță de o săptămână. Aceasta a făcut anunțul chiar la finalul emisiunii de miercuri seara.

“Vreau să spun celor de acasă că de mâine, eu voi pleca într-o mică vacanță de o săptămână, iar la cârma emisiunii va veni și mă va înlocui Alexandra Velniciuc, dar avem și ediții speciale de Paște pe care dej le-am filmat, așa că Vinerea Mare, luni și marți de Paște veți avea ediții speciale în rețeta Acces Direct pe care dumneavoastra o știți deja de atâția ani de zile, cu mulți interpreți de muzică populară, cu multe râsete, cu multă veselie și așa mai departe. Tocmai de accea vreau să-mi dați voie să vă urez încă de pe acum Paște fericit, cu multă sănătate, sărbători cu bine, cu multă lumină și cu multă liniște”, a spus Mirela Vaida în încheierea emisiunii de miercuri seara.

Acces Direct este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, de la Antena 1, care s-a bucurat săptămâni întregi să fie lider de audiență pe toate segmentele de public. scrie a1.ro potrivit ombun.net

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds