IRINA FODOR: „În fiecare săptămână în care a fost plecat, mă așteptam să mă sune cineva din producție și să-mi spună ca…: “ Continuarea e emotionanta!

Răzvan Fodor are o soție pe cinste! Imediat după ce a fost anunțată marea veste de la ”Asia Express”, Irina a scris pentru soțul ei cel mai emoționant mesaj!

”Mi-a fost tare, dar tare dor de el”
Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă. Se iubesc ca doi adolescenți și nu ezită să arate asta de fiecare dată, indiferent dacă se întâmplă pe micile ecrane sau pe rețelele de socializare. Ei bine, aventura ”Asia Express” a luat sfârșit, fiind câștigată de cele mai tari ”reactoare”, Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Pe întreaga perioadă în care a fost plecat, Irina a fost trup și suflet lângă soțul ei, încurajându-l de acasă, alături de cea mică. Imediat după ce a fost difuzată marea veste, vedeta a scris un mesaj emoționant pe contul de Instagram, adresat în totalitate campionului ei.

Este mai mândră ca niciodată de soțul ei, pe care l-a așteptat cu sufletul la gură să se întoarcă acasă. De asemenea, Irina a ținut să felicite toată echipa de producție, dar și pe ceilalți concurenți, fiind cei care au contribuit la câștigul celor două ”reactoare”.

”Campionul și tăticul. Pardon, pupicul! 🤣🤣🤣 Mi-a fost tare, dar tare dor de el. În fiecare săptămână în care a fost plecat, mă așteptam să mă sune cineva din producție și să-mi spună: “Gata, a ieșit, vine acasă!” Și săptămânile treceau și nu suna nimeni.
Am stat cu sufletul la gură și cu pumnii strânși tare, să reziste și să fie în siguranță.
A făcut mai mult de atât. Și el, și Sorin au dat totul. Și au câștigat! 🎉🎉🎉 @iamspeak , @cristinaa.stefaniaa ați jucat o finală ca la carte! Bravo, frumoșilor! ❤️
Felicitări tuturor echipelor, ați fost monumente de rezistență și curaj!
Cât despre echipa de producție @asiaexpressromania …ați construit aventura asta ca nimeni alții! Sunteți buni tare!🏆🏆🏆”, a scris Irina pe contul de Instagram.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds