E cât un munte, rupe fiarele și i se spune “Hulk” al Marii Britanii. Cine este Martyn Ford

Cu siguranță nu ai vrea să ai o altercație cu Martyn Ford, supranumit “Hulk” al Marii Britanii.

Martyn Ford (37 de ani) este un antrenor de fitness, actor și culturist din Marea Britanie, mai exact din orașul Birmingham.

Actorul are un fizic extrem de impresionant, datorită antrenamentelor excesive și suplimentelor nutritive ce l-au transformat într-un munte de om. Are peste 2 metri și cântărește 145 de kilograme.

Pe lângă viața sportivă, Martyn a jucat și în mai multe producții cinematografice, precum celebra serie “Kingsman”, cu Halle Berry și Colin Firth. De asemenea, a mai fost surprins în câteva gale de WrestleMania, fiind intitulat “Cel mai de temut om de pe Terra”.

Martyn Ford este cu Sacha Stacey, cu care are două fiice, pe Imogen și Wynter.

Are o poveste emoționantă și motivațională

Când era tânăr, visul lui Martyn era să devină un jucător profesionist de cricket. A participat la mai multe turnee de cricket, reprezentând internațional Anglia. Însă, la vârsta de 19 ani a suferit o acc1dentare gravă la antrenamente, ce i-a schimbat radical stilul de viață.

Mai mult, acesta a fost diagnosticat cu mononucleoza (Boala sărutului), o boală contagioasă, răspândită cel mai adesea de virusul Epstein-Barr. Se poate transmite prin saliva persoanei infectate.

Aceste chestiuni au dus la încheierea carierii sale de jucător profesionist de cricket.

După aceste lovituri în viața sa, Martyn a fost în depresie mulți ani și a decis să se apuce de sport, devenind un antrenor și culturist de succes în întreaga lume.

Are o poveste emoționantă și motivațională

Când era tânăr, visul lui Martyn era să devină un jucător profesionist de cricket. A participat la mai multe turnee de cricket, reprezentând internațional Anglia. Însă, la vârsta de 19 ani a sufer1t o acc1dentare gravă la antrenamente, ce i-a schimbat radical stilul de viață.

Mai mult, acesta a fost diagnosticat cu mononucleoza (Boala sărutului), o boală contagioasă, răspândită cel mai adesea de virusul Epstein-Barr. Se poate transmite prin saliva persoanei infectate. Aceste chestiuni au dus la încheierea carierii sale de jucător profesionist de cricket.

După aceste lovituri în viața sa, Martyn a fost în dep res1e mulți ani și a decis să se apuce de sport, devenind un antrenor și culturist de succes în întreaga lume.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds