Horoscop 21-28 mai 2021: Ploua cu NOROC si o VESTE BUNA peste o zodie

Berbec
Ai avut o perioadă încărcată și se simte oboseala. Ia o pauză, ai putea chiar să planifici o mini-vacanță de weekend. Ți-ar face bine un moment de respiro și aer curat.

Taur
Ai multe lucruri de rezolvat și tendința să le începi haotic. Ar fi bine să le iei în ordinea priorității, să te concentrezi pe cele cu adevărat importante.

Gemeni
Ai parte de multă agitație la locul de muncă și te distrage de la ce ai de făcut. Încearcă să ignori gălăgia și să te focusezi pe sarcinile importante.

Rac
Nu ești foarte mulțumit de direcția în care merge relația de cuplu. Dacă nu comunici, nu spui ce nu-ți convine, partenerul nu are de unde să știe unde e cazul să aducă unele schimbări. Trebuie să fii mai deschis.

Leu
Apar anumite tensiuni în familie și ai senzația că vei fi prins la mijloc. Trebuie să vorbești clar și răspicat, să le spui oamenilor că nu e cazul să te includă în discuții din care nu vrei să faci parte.

Fecioară
Chiar dacă ai multe pe cap, nu e cazul să dispari din peisaj. Ai făcut unele afirmații, iar oamenii din jur sunt îngrijorați în privința ta. Lămurește situația, nu e cazul să creezi și mai multe neliniști.

Balanță
Lucrurile nu sunt chiar simple în familie și ai tendința să vezi doar unul dintre punctele de vedere. Dacă vrei să fii cu adevărat corect, pune-te în locul tuturor. Astfel de lucruri pot aduce rupturi serioase în relațiile cu oamenii apropiați.

Scorpion
E timpul pentru o pauză. Încearcă să uiți de tot și de toate și petrece-ți timpul cu activitățile preferate. Vei reuși să treci peste probleme și îți vei încărca la maxim bateriile.

Săgetător
Nu poți să vezi decât partea ta de dreptate, iar acest lucru te va costa. Dacă nu îți schimbi atitudinea și comportamentul vei reuși să rupi definitiv legăturile cu unii oameni din familie.

Capricorn
Ți-ai propus să rezolvi unele sarcini, dar nu vei avea suficient timp să termini cu toate. E important să nu te enervezi pentru acest lucru și să soluționezi problemele care nu mai pot aștepta. Le poți reprograma pe restul.

Vărsător
Nu ies lucrurile exact cum ți-at fi dorit, dar măcar nu poți spune că nu ai încercat. Privește partea plină a paharului. Cu siguranță, dacă nu e nimic pozitiv, ai șansa să înveți unele lucruri.

Pești
Trebuie să ai grijă la cheltuieli, chiar dacă ai şansa să faci nişte bani. Ai tendința că cumperi mai multe lucruri decât ai cu adevărat nevoie, iar acest lucru îți poate aduce serioase probleme finaciare. Încearcă să achiziționezi doar strictul necesar.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds