„Sotia lui Firicel”, transformata total cand nu joaca in „Las Fierbiti”! Cat de diferit arata Liliana Mocanu in viata reala

Liliana Mocanu, sotia lui Firicel, este una dintre cele mai iubite si carismatice personaje din Las Fierbinti. Desi producatorii nu i-au atribuit un nume, toata tara o cunoaste. Aceasta este o femeie sigura pe ea, care stie ce vrea si tot satul spune ca la Firicel in casa“canta gaina”.

In varsta de 50 de ani, Liliana Mocanu este o actrita desavarsita, cu o bogata activitate in lumea filmului si a teatrului. Actrita poate fi vazuta in spectacolele Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, iar in ultimii ani a mai aparut si in “Bacalaureat”, “Amintiri din Epoca de Aur”, “Dupa dealuri” sau “4 luni, 3 saptamani si 2 zile”.

Totodata, actrita a ales nu dezvaluie prea multe din viata sa privata. Totusi, Catalin Maruta a reusit sa o faca sa spuna cateva cuvinte despre ea.

 

Lilia Mocanu, colega cu Andreea Marin
“Am copilarit impreuna cu Andreea Marin, am facut aceeasi scoala”, a declarat Liliana Mocanu in emisiunea lui Maruta.

Actrita a venit insotita de fiica sa, Ana. Aceasta face balet si studiaza germana. “Este curcubeul din viata mea”, a marturisit Liliana despre fiica sa.

Ana, in varsta de 12 ani, vrea sa se faca actrita, la fel ca si mama ei.

“Mie de ce nu mi-ai zis acasa?!”, a glumit Liliana cu fata ei. Adolescenta a aparut deja intr-un episod din Las Fierbinti.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds