Gina Pistol a recunoscut cruntul adevar! Prin ce a trecut la Asia Express: De asta a plans: „Nu m-am…”

Printre vedetele care au reacționat imediat după finala ”Asia Express” se numără și Gina Pistol, care a ținut să povestească prin ce a trecut în timpul filmărilor, dar și cum a văzut ea întreaga competiție.

Telespectatorii au stat cu sufletul la gură aseară, susținându-și echipa favorită în marea finală de la ”Asia Express”, care a fost câștigată de către ”reactoarele” Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Ei bine, cu sufletul la gură a stat și Gina Pistol, care a povestit cum a așteptat prima echipă în finală, dar și prin ce stări a trecut de-a lungul filmărilor.

Au fost două luni pline de probe inedite, stres și căldură infernală. Frumoasa prezentatoare a declarat că au existat momente în care nu s-a simțit deloc bine, din punct de vedere fizic, însă nu a cedat nicio secundă. Echipa ”Asia Express” a devenit cea de-a doua familie, blondina implicându-se sentimental în fiecare poveste.

”Suntem o familie. Au fost multe filmări în care nu m-am simțit bine fizic. Atunci când unul dintre noi ceda, era cineva din echipă acolo ca să ne ridice. Nu ai cum să nu ai momente când nu pici. A fost o finală spectaculoasă. Eu așteptam să văd ce echipă ajunge la mine. Sunt foarte mândră de ei. Eu mă implic foarte mult sentimental în toate poveștile.”, a declarat Gina Pistol la Antena Stars.

De asemenea, dată fiind situația creată de pandemia de coronavirus, Gina a ținut să precizeze că filmările de la ”Chefi la cuțite” sunt momentan în pauză. Va urma și un sezon nou, intitulat ”Titani la cuțite”, care promite multe.

”Trebuia să filmăm „Chefi la cuțite”, dar cu pandemia, suntem pe pauză. O să urmeze un sezon nou „Titani la cuțite” și va fi ceva spectaculos.”, a mai spus ea.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds