Petre Roman, reacție virulentă după ce a fost întrebat dacă a vizitat-o pe Mioara la spital: „Lăsați-mă în pace”

Recent, Petre Roman a fost întrebat dacă a vizitat-o sau nu pe fosta soție, Mioara Roman, în spital, după ce aceasta a avut ceva probleme de sănătate. Cunoscutul politician a oferit un răspuns virulent și a mărturisit că nu a vizitat-o.

Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, Petre Roman a fost întrebat dacă a fost sau nu la spital, atunci când Mioara Roman a avut probleme de sănătatate. Acesta a răspuns scurt și concis:„Nu am fost la Mioara, la azil, după operație. Haideți, vă rog, lăsați-mă în pace!”

„Petre nu a venit la spital la mama, nu a ajutat-o în niciun fel, eu și Oana am scos-o din spital. Mama se simte mai bine, după operație”a spus și Catinca Roman, pentru sursa citată.

Petre Roman nu are o relație prea bună nici cu fiicele sale
În anul 2009, Petre Roman o părăsea pe Mioara Roman pentru artista Silvia Chifiriuc, pentru care declarase că a dezvoltat o pasiune nebună. La scurt timp după despărțire, Mioara Roman a acordat un interviu în care a mărturisit că Petre Roman nu are o relație prea bună nici cu fiicele sale, însă se topește de dragul nepoatei sale, fiica Oanei Roman.

„În cei 34 de ani de căsătorie, o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu! Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici macăr să mă sune! Nici cu fetele noastre el nu se află în relații apropiate” spunea aceasta, la momentul respectiv.

„Toate bune și frumoase între mine și Oana. M-am întâlnit zilele trecute cu Oana și cu Isabela, a fost o bucurie să mă văd cu ele. Le iubesc pe amândouă. După nepoțica mea, mă prăpădesc de drag”spunea Petre Roman, acum ceva timp.potrivit mgnews.ro

Sursă foto: arhivă CANCAN

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds