Andrei Ștefănescu a apelat la Gigi Becali pentru bani. A recunoscut! Acesta i-a dat suma necesară cu o singură condiție:

Omul de afaceri a contribuit cu o sumă mare de bani la realizarea unuia dintre show-urile cu care România s-a prezentat la un concurs Eurovision.

Cântărețul Andrei Ștefănescu a povestit cum Gigi Becali a sponzorizat show-ul realizat de România la Eurovision în anul 2007, atunci când țara noastră a fost reprezentată de formația Todomondo.

Gigi Becali a dat 5.000 de euro ca spectacolul României de pe scena de la Helsinki să iasă perfect. „Gigi Becali m-a ajutat pe mine direct, în 2007. Lumea trebuie să ştie. În 2007 sau 2008, când am câştigat noi Eurovision România, am plecat la Helsinki. La Helsinki, din păcate, pentru scenografia noastră…

Noi aveam nişte momente, voiam nişte artificii, nişte perdele de artificii care să sară de sus. Aşa era momentul nostru gândit la Bucureşti.

În spate era un perete plin de leduri, pe scenă la fel, se vedeau tot felul de imagini din ţările respective, despre care noi cântam.

La un moment dat, pe final ne trebuiau nişte artificii care să sară, să coboare, era un moment culminant al piesei. Neavând posibilitatea, costau 5.000 de euro ce ne trebuia…

N-am avut la cine să apelăm şi am apelat la Gigi.

Gigi Becali a zis: „E pentru România? Îţi dau banii”. Şi ne-a dat cei 5.000 de euro, cu care noi am reuşit să facem momentul să arate foarte bine România. Noi eram România în momentul acela.

A dat acest cadou pentru ca noi să avem un show frumos la spectacol. Face lucruri care ajută oameni şi care nu se ştiu”, a dezvăluit Andrei Ştefănescu la emisiunea Star Matinal De Weekend, de la Antena Stars.

Conform emisiunii TVR „Mari români” din anul 2006, lansată sub forma unei campanii de identificare a celor mai mari români din toate timpurile, din 100 de „Mari români” aleși de participanți, Becali a ieșit pe locul 13.

A donat bani pentru construirea de biserici, precum donația de câteva milioane de euro făcută către bisericile ortodoxe românești de la Muntele Athos. Printre acțiunile de binefacere a fost construirea unui sat pentru sinistrații de la Vadu Roșca (județul Vrancea), Rast (județul Dolj)și Arbore, Suceava (județul Suceava).

George Becali este un om controversat, face o politică populistă și își face pe larg cunoscută ideologia ultra-naționalistă, afirmând că stânga politică ar fi „unealta diavolului”

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds