Cristina Șișcanu, criticată de fani după ce a publicat pe Instagram o poză cu ea în costum de baie

Cristina Șișcanu a intrat din nou în atenția internauților după ce a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea, pe o plajă, în costum de baie.
În poza care a stârnit controverse în rândul fanilor, soția lui Mădălin Ionescu apare îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, albastru, și o cămașă roz.

Nimic straniu până acum, doar că pe unul dintre picioarele vedetei se văd niște pete închise la culoare, iar dacă studiem cu atenție imaginea, există un detaliu care iese la iveală la baza slipului ei. Acest detaliu le-a făcut pe multe dintre cele care au comentat în dreptul pozei să spună că ar fi vorba despre marginea unui absorbant.
„Ce aveți pe picioare ?”, „Nu sunt răutăcioasă, dar e prea editată poza. La picioare se vede urât tare”, „Doamne, Cristina, șterge poza de la jumate în sus că se vede foarte urât”, „Vai de capul meu lasă editarea, ești frumoasa naturală!” sau „Se vede marginea albă de la tampon pe slip” sunt unele dintre reacțiile fanilor din mediul online.

Mai mult, acestea au vrut cu orice preț să-i atragă atenția vedetei. Mai exact, se parei se vede marginea de la absorbant, iar internautelor nu sunt deloc de acord cu acest lucru. ”Ce aveți pe picioare ?? Nu sunt rautacioasa,dar e prea editata poza. La picioare se vede urat tare.. Doamne Cristina sterge poza de la jumate in sus ca se vede f urat …Vai de capul meu lasă editarea, ești frumoasa naturală!….Se vede marginea albă de la tampon pe slip”, sunt doar câteva reacții din mediul online. Poza care a starnit un val de critici la adresa Cristinei

La scurt timp, Cristina a venit cu o reacție, asigurându-le pe femei că nu este vorba de niciun absorbant. ”Unele dintre voi nu sunteți sănătoase la cap. Zic sa faceți zoom mai mult. Cum va gândiți ca as putea sa ma postez cu absorbantul la vedere? Mai mult decât atât nu folosesc absorbante externe la costum de baie” a spus soția lui Mădălin Ionescu. Vedeta, simțindu-se iritată de aceste comentarii, a ținut să liniștească rapid internauții și le-a explicat acestora că nu este vorba despre niciun absorbant.

„Unele dintre voi nu sunteți sănătoase la cap. Zic sa faceți zoom mai mult. Cum va gândiți ca as putea să mă postez cu absorbantul la vedere? Mai mult decât atât nu folosesc absorbante externe la costum de baie”, a spus Cristina Șișcanu. La scurt timp după ce dat această explicație, soția lui Mădălin Ionescu le-a blocat fanilor opțiunea de a mai putea scrie comentarii în dreptul acelei fotografii și a ascuns toate mesajele postate până atunci după publicarea pozei. Foto – Facebook

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds