Ce se întâmplă cu alocațiile de la 1 iulie 2021. Florin Cîțu a făcut anunțul

Florin Cîțu a explicat dacă alocațiile vor fi majorate de la 1 iulie 2021 sau nu. Premierul a declarat că bugetul a fost aprobat şi alocaţiile au crescut la începutul anului cu 20%.

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat sâmbătă dacă alocaţiile vor fi majorate de la 1 iulie, afirmând că bugetul a fost aprobat şi alocaţiile au crescut la începutul anului cu 20%, iar celelalte propuneri legat de acest subiect erau din partea PSD. El a precizat că se aşteaptă ca membrii coaliţiei să susţină programul de guvernare.

Ce a transmis Florin Cîțu
„Aici nu va trebui să existe niciun fel de discuţie, bugetul a fost aprobat şi alocaţiile au crescut la începutul anului cu 20%, este ceea ce avem în buget în acest moment, este un amendament care a trecut în Parlament, celelalte propuneri erau propuneri care ţin de PSD.Mă aştept ca membrii coaliţiei să susţină programul de guvernare al acestei coaliţii, să susţină obiectivele pe care ni le-am asumat în faţa partenerilor noştri internaţionali şi nu să susţină legi ale PSD”, a transmis Florin Cîţu.

Întrebat dacă sunt membri ai coaliţiei care susţin legeaPSD, premierul a răspuns: „Am înţeles că sunt câteva în parlament, se întârzie şi semnalul este clar că nu vreau să ajungem să trebuiască iar să luăm noi decizia să corectăm. Este în Parlament legea care peermite creşterea anuală a alocaţiilor, trebuie să ne ţinem de acest calendar”.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds