Cu ce a aparut Gigi Becali incaltat in Bucuresti

Gigi Becali plătește scump ca să fie în pas cu moda. Finanțatorul FCSB poartă ”Bucuria piticului” de la Versace, încălțăminte al cărei preț de catalog este de 1.200 de euro perechea.

Gigi Becali este un milionar atipic și o demonstrează de câte ori are ocazia! Recent, milionarul a “spart” banca alături de Ionuț Luțu, aghiotantul său. Cei doi au ieșit dintr-o agenție bancară cu câte un “pachet” de bani la subraț, scenele fiind de-a dreptul abracadabrante.

Vestimentația aleasă de Gigi Becali pentru ”misiunea” mai sus amintită a fost inedită. Celebrul om de afaceri s-a îmbrăcat super-lejer, cu o pereche de pantaloni de trening, o bluză de culoare albă și… adidași.

Patronul FCSB-ului a lăsat deoparte costumele de firmă sau pantofii pe care plătește o avere. În evidență a ieșit, însă, încălțămintea. Gigi Becali a optat pentru o pereche Versace, cunoscută drept ”Bucuria piticului”, datorită faptului că au talpa foarte înaltă, al cărei preț de catalog este de 1.200 de euro.

Cert este că Gigi Becali nu se uită deloc la bani atunci când vrea să fie în pas cu moda. Plătește oricât pentru confortul propriu. Iar ”Bucuria piticului” cu care apare, de o bună perioadă, în public pare să reprezinte ultima pasiune a latifundiarului din Pipera.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds