Nu se mai oprește din slăbit…, și-a schimbat garderoba și… a întinerit vizibil. Viorica de la Clejani este o adevărată apariție în mediul online

A slăbit, și-a schimbat garderoba și… a întinerit vizibil. Viorica de la Clejani este o adevărată apariție în mediul online mai ales de când a descoperit filtrele și… Photoshop-ul. Cântăreața e aproape de nerecunoscut în mediul online, iar fanii se-ntreabă dacă nu cumva vedeta lor favorită a ajunsă dependentă de Photoshop.

Dependentă de Photoshop? O poză nu seamănă cu cealaltă
În ciuda programului artistic încărcat, Viorica de la Clejani își face timp să activeze și-n mediul online. Acolo, ea ține legătura cu cei care o apreciază și postează noutăți din viața de zi cu zi. Numai că fanii au sesizat că, de la o vreme, aspectul fizic al cântăreței e total schimbat.

Pe lângă silueta tot mai slabită, Viorica pare schimbată la față. E drept, a recunoscut că a călcat de câteva ori pragul doctorului estetician, de aici și chipul total schimbat. „Sunt operată toată. Cabinetele sunt pline de buzate şi botoxate. Mă rog de Ioniţă să-şi bage botox în frunte şi în obraji, dar nu vrea.”, a recunoscut sinceră cântăreața.

Odată cu silueta mai slăbită, Viorica de la Clejani a întinerit brusc. De ajutor îi sunt și filtrele de pe rețelele de socializare, zic răutăcioșii. Vedeta nu se dă în lături de la a apela la o înfrumusețare artificială când vine vorba de o apariție în mediul online. Unele imagini ne-o arată drept o tinerică de 30 de ani.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds