Liviu Vârciu, pregătit să devină din nou tată? Artistul și Anda Călin, dezvăluiri surprinzătoare despre al treilea copil, din vacanță

Anda Călin și Liviu Vârciu au făcut împreună dezvăluiri surprinzătoare despre al treilea copil, în timp ce se află în vacanță. Celebrul concurent de la Te cunosc de undeva și partenera lui de viață nu s-au sfiit așadar și au abordat acest subiect chiar în fața fanilor, mărturisindu-le dacă au de gând ca în viitor să-și mărească sau nu familia cu încă un membru. Este pregătit cântărețul să devină tată pentru a patra oară?

Liviu Vârciu este pregătit să devină din nou tată? Aceasta este întrebarea care a stat pe buzele a miilor de fani ai artistului din România, cât și din străinătate. Cel care i-a pus pe gânduri pe admiratori a fost chiar celebrul concurent de la Te cunosc de undeva prin declarațiile lui controversate și ale Andei Călin.

Liviu Vârciu e pregătit să devină din nou tată?
Dezvăluirile „bombă” au fost făcute publice de către Anda Călin și fostul membru al trupei L.A în timp ce se aflau departe de România. Cei doi și-au făcut bagajele și au plecat de curând într-o vacanță romantică, în frumoasa Turcie. Spunem „romantică”, având în vedere că aceștia au decis să-i lase pe cei doi copii ai lor acasă, dar cu siguranță pe mâini bune, pentru a petrece mai mult timp unul în compania celuilalt și a unor prieteni.
Plecați în vacanță, artistul și Anda Călin au făcut declarații surprinzătoare despre al treilea copil
La un moment dat, în timp ce se aflau la cină, Liviu Vârciu s-a arătat foarte încântat de faptul că sunt în vacanță. Cântărețul a mărturisit că „momentan” el și Anda Călin nu ar mai face niciun copil, pentru că „nu se poate”. Când partenera lui l-a corectat și a susținut că, de fapt, „nu se vrea”, spunând că ar fi destui, cântărețul a avut imediat o reacție, întrebând-o cine nu vrea.

„Mergem în vacanță. M-aș fi bucurat să merg cu barca, dar nu am avut variante. Să mai zică că nu o duc în vacanțe. Încontinuu. Am fost și ieri și alaltăieri. Nu mai pot de bucurie! Suntem în vacanță, copiii sunt la părinți, nu mai facem momentan niciciunul că nu se poate.

Cine nu vrea? De ce? Ia stați așa, că vorbim mai târziu un pic. Suntem în vacanță chiar”, a spus Liviu Vârciu la InstaStory, între timp intervenind și Anda Călin cu următoarele afirmații: „Nu se vrea! Eu nu vreau, că e destul!”. Fiica cea mare a cântărețului a împlinit 19 ani Liviu Vârciu și Anda Călin au împreună doi copii superbi, o fetiță și un băiețel. Cântărețul mai are o fată, mai mare, dintr-o fostă relație, pe tânăra Carmina care de curând și-a aniversat ziua de naștere, împlinind 19 ani. Așadar, solistul e tată a trei copii, în total. Artistul a demonstrat de mai multe ori cât de atașat e de ea, cumpărându-i chiar și apartament în Capitală. scrie spynews.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds