Sore mereu a spus că ține la intimitate și că acesta e motivul pentru care nu spune nimic despre tatăl fetiței sale. Mulți au zis că, de fapt, în viața ei nu e niciun bărbat. După 6 ani s-a aflat adevărul :O

Sore este una dintre cele mai discrete prezențe feminine din showbiz-ul autohton și cântăreața pune mare preț pe intimitatea ei și a familiei.

Sore, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, se poate lăuda că este o persoană discretă, care nu s-a implicat în scandaluri și care și-a ținut viața personală departe de lumina reflectoarelor. Artista a pus intotdeauna mare pret pe simplitate si pe discretie și nu a lăsat succesul sa îi schimbe felul de a fi.

Cu toate acestea, mulți sunt cei care nu respectă dorința de intimitate a cântăreței și vor să afle cât mai multe detalii din viața ei. Ce le-a atras cel mai mult atentia carcotasilor este faptul că artista posteaza pe rețelele de socializare numai fotografii cu ea si fiica ei, dar niciodată cu partenerul de viata.

Așadar, urmăritorii ei, curioși din cale-afara, au lasat bunul-simt deoparte și i-au pus vedetei intrebari indiscrete despre tatal fetitei ei. Foarte multi s-au aratat interesati de acest subiect, curiosi sa afle unde este bărbatul și dacă locuiește în aceeași casa cu ea.

„Tatăl lui Erin locuiește cu voi sau v-ați despărțit? Poți să povestești?’, a întrebat un fan, care a avut norocul să primească și un răspuns din partea artistei.

Răspunsul lui Sore a fost în stilul ei caracteristic, fără să dea prea multe detalii din intimitatea familiei sale.

„Aș vrea să vă gândiți înainte să puneți astfel de întrebări. Intimitatea este un lucru prețios, iar eu aleg să protejez asta. Așa cum am mai spus, faptul că nu îmi etalez relația pe Internet sau la TV, nu înseamnă că sunt singură. Sunt foarte fericită, avem 6 ani de relație, dar preferăm discreția’, a fost replica sa, care a mai elucidat puțin din mister.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds