O femeie din Iași a mur1t în chi nuri, după o partidă de am0r. Medicii s-au crucit când au văzut ce pățise

M0arte cumplită pentru o femeie din Iași, care a fost să facă am0r cu un vecin. Cuprins de flăcările pasiunii, partenerul de „nebunii” al moldovencei a introdus în zona ei intimă un obiect care nu ar avea deloc ce căuta acolo.
O femeie în vârstă de 55 de ani, din Iași, a mur1t după ce vecinul ei, la care fusese consimțit pentru a întreține raporturi intime, i-a introdus în vagln un tub metalic.
Femeie din Iași, m0artă în timpul s3xului

Conform presei locale, totul s-a întâmplat după o discuție în contradictoriu, în urma căreia bărbatul i-a introdus femeii în vagln un tub metalic, de dimensiuni mari. Obiectul i-a provocat răni și o sângerare profundă femeii, care s-a stins la scurt timp după, la spital.

Chiar partenerul de am0r al femeii a sunat la 112 și a cerut ajutor, cel mai probabil șocat de ce a putut să facă.

P0lițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, după care l-au eliberat și l-au pus sub control judiciar.

În urma audierilor, oamenii legii au concluzionat că nu bărbatul nu a provocat intenționat rănile și că, în pofida discuției contradictorii de dinainte, cel mai probabil la mijloc a fost doar un joc se.x.ual.

Un incident similar, dar cu un final mai fericit, a avut loc la Focșani, acum câteva săptămâni. Pentru a „pipera” mai mult viața lor am0r0asă, un cuplu a decis să experimenteze cu un morcov.

Doar că, surprize, odată inserat în vaglnul femeii, nu a mai putut fi scos, așa că a fost nevoie de intervenția medicilor. scrie spynews

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds