VULPIȚA A NĂSCUT! CUM SE SIMTE PROASPĂTA MĂMICĂ. PRIMA IMAGINE DUPĂ NAȘTERE

Vulpița și Viorel sunt în culmea fericirii! Soții Stegaru au devenit părinți pentru a doua oară și nu își mai încap în piele de fericire! Familia lor este cum completă, având în vedere că Vulpița a născut un băiețel și au reușit să aibă o pereche. Cei doi mai au deja o fetiță.

Vulpița a devenit astăzi mamă pentru a doua oară. Soția lui Viorel a născut un băiețel perfect sănătos, care se va numi Daniel. Și proaspăta mămică se simte foarte bine și a avut parte de o naștere ușoară. Veronica a fost foarte atentă cu sarcina și a mers de multe ori la controale pentru a se asigura că totul este bine.

Vestea că Vulpița a născut a fost dată de către reporterul Acces Direct, Doina Stina. Aceasta a publicat pe Instagram, la Insta Story, o imagine din timpul conversației pe care a avut-o cu Veronica Stegaru, care i-a dat marea veste printr-un apel video.

„A născut un băiețel sănătos! Și mama, și fiul sunt bine!’, a scris Doina Stina pe Instagram.

Din imagine se poate vedea că Veronica este bine și emoționată. Zâmbetul ei sincer face cât o mie de cuvinte și este dovada că lucrurile au decurs foarte bine.

Soții Stegaru sunt norocoși că au doi copii acum, o pereche perfectă: fată și băiat.

Inițial, Vulpița și Viorel de la Acces Direct s-au decis să îi pună numele Radu Constantin băiețelului lor, dar s-au răzgândit pe parcurs, pentru că au apărut anumite probleme. Nașii au decis ca cel mic să aibă numele Daniel și așa a rămas.

Deși inițial era vorba de cineva din trustul Acces Direct, respectiv reporterii care le-au fost alături în visul bucureștean, acum, Vulpița și Viorel s-au gândit că ar fi mai bine ca nașii micuțului să fie din satul lor, din Blăgești.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds