S-A AFLAT SECRETUL! Cum se menține Irina Loghin în formă la 82 de ani. Ce alimente nu lipsesc niciodată din meniul ei: „Aș dori să învățați să mâncați cum trebuie”

Irina Loghin le-a dezvăluit fanilor secrete importante legate de meniul ei zilnic. Frumoasa interpretă de muzică populară a povestit cum reușește să se mențină în formă la 82 de ani, fiind mereu o prezență impecabilă. Iată ce sfaturi le-a dat marea artistă admiratorilor!
Nu este un secret faptul că Irina Loghin are un stil de viață foarte sănătos. Puțini știu însă în ce constă acesta. Ei bine, marea cântăreață de muzică populară a decis să dezvăluie câteva sfaturi prețioase legate de acest subiect, mărturisind, printre altele, și ce alimente consumă zilnic.

Ce face Irina Loghin pentru a se menține în formă la 82 de ani

Invitat la Legendele cu Dan Negru, a mărturisit așadar că se simte foarte bine cu alimentația pe care o are. Cântăreața a renunțat la carne în urmă cu 50 de ani, pentru că nu i-a plăcut niciodată, de când era copil.

Conform spuselor ei, mănâncă pește, însă foarte rar. Ce e foarte important pentru ea este mișcare. Marea artistă a declarat că nu există zi în care nu iese să se plimbe câte o oră jumătate sau două.

„Nu mănânc carne de 50 de ani. Mă simt foarte bine cu alimentaţia pe care o folosesc, e şi aş dori să învăţaţi să mâncaţi aşa cum trebuie. Astea sunt încercate pe mine. Mie carnea nu mi-a plăcut niciodată, nici de copil. Regimul alimentar a contat foarte mult şi mişcarea. nu pot să spun că la 82 de ani ai mei, fac pe smeul şi zbor, câteodată mă mai trezesc ca funia în sac. E lege, în fiecare zi fac mişcare. Am orele când ies: o oră jumătate-două”, a spus Irina Loghin la emisiunea Legendele cu Dan Negru.

Alimentele care nu lipsesc niciodată din meniul cântăreței
Tot despre alimentație, Irina Loghin a dezvăluit că ea consumă o băutură „specială” și anume ceaiul de cătină, în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Artista a mai povestit că mănâncă și foarte multe semințe și e o mare iubitoare de leurdă.

„Că e ploaie, că e ger, că e caniculă. Rar mănânc peşte. Mănânc foarte multe seminţe. DImineaţa, îmi beau cătina, un pahar de cătină pe care o zdrobesc în maşină pe stomacul gol, dacă nu lămâie.

Cum începe leurda de primăvara, mergeţi la leurdă, dar fluidizează sângele, o salată de leurdă cu lămâie şi puţin ulei de măsline, laşi orice”, a continuat marea artistă. scrie spynews.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds