Cine este, de fapt, Ana Maria Margean

Ana Maria Margean este castigatoarea sezonului 11 a emisiunii Romanii au talent de la Pro TV!

Ana Maria Margean a impresionat inca de la prima aparitie de pe scena de la Romanii au talent! Ea are 11 ani si este ventriloc! Andra Maruta a ramas impresionata in momentul in care Ana Maria si-a facut numarul si a primit direct Golden Buzz! “Arta de a vorbi fara sa iti misti buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube si am inceput sa practic in

perioada carantinei cand toata lumea era blocata in casa. Am inceput cu voci, exercitii de dictie si am evoluat. Am inceput sa confectionez papusi din sosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizi. M-am gandit ca aici este cel mai potrivit loc sa se lanseze”, a marturisit Ana Maria Margean la Pro TV.

Ana Maria Margean de la Romanii au Talent si-a descoperit talentul inca de mica. Parintii ei au decoperit ca ii place

sa cante inca de cand avea cativa anisori. Asculta o linie melodica doar de doua ori si o putea reproduce instant! La 5 ani, Ana Maria Margean a fost dusa de parinti la ore de canto!

Ana Maria Margean a participat la festivaluri in tara. Fetita a facut pian, dar nu crede ca este suficient si doreste sa foloseasca un instrument muzical in numerele ei ca si ventriloc.

Vezi VIDEO

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds