O femeie în vârstă de 41 de ani, reacție ciudată după imunizarea cu AstraZeneca

Fața, brațele, pieptul, spatele și picioarele unei femei sunt pline de o erupție, după ce s-a vaccinat cu AstraZeneca.

Leigh King, din North Lanarkshire, Scoția, acuză faptul că, în mod misterios, corpul ei s-a umplut de bubițe, imediat după ce s-a vaccinat.

„Corpul meu era atât de inflamat și în mod constant fierbinte. Nu m-am mai confruntat cu asemenea dur eri până acum … și ca să fiu sinceră, e cea mai grea perioadă din viața mea.”, a declarat femeia.

Femeia în vârstă de 41 de ani s-a vaccinat deoarece are grijă singură de fiul ei, Aidan, de doar 13 ani care suf eră de aut ism. Doamna King a declarat că nu a putut avea grijă de fiul ei, din cauza durerilor cauzate de inflamație. În plus, femeia susține că a mers la spital pentru a cere ajutorul de trei ori, dar a fost refuzată de către medici, în ciuda faptului că la ultima vizită abia mai putea merge.

Apariția urticariei reprezintă un efect advers rar al vaccinului AstraZeneca – apare la o persoană dintr-0 sută – și au fost înregistrate 7,795 de asemenea cazuri până în prezent. Deocamdată nu este clar dacă femeia a suferit o reacție alergică la ser, sau dacă urticaria a apărut ca urmare a reacției sistemului ei imunitar la vaccin.

Peste 3,4 milioane de persoane au fost vaccinate în Marea Britanie până acum, majoritatea cu serul de la AstraZeneca. Dermatologii britanici susțin că urticaria ar fi putut să apară ca urmare a mai multor altor factori și nu neapărat din cauza vaccinului.

Leigh King nu poate avea grijă de fiul ei
Femeia a primit prima doză de vaccin pe 12 martie, dar durerile erau insuportabile și după două săptămâni de la imunizare.
„Sunt o persoană destul de sănătoasă și nu sunt genul care să ia pastile. Nici măcar nu sunt în categoria persoanelor vulnerabile. M-am vaccinat din simplu motiv că am grijă de fiul meu care are autism și probleme de mobilitate. Dar nici măcar n-am fost în stare să am grijă de el, din moment ce mă simt atât de rău. „, a mai declarat femeia.

Leigh King susține că a așteptat 48 de ore până când s-a adresat medicilor, dar de fiecare dată a fost refuzată. Acum urmează să fie examinată de un dermatolog. Vorbind despre impactul pe care această urticare l-a avut asupra familiei sale, aceasta susține că fiul ei este speriat și nu se poate apropia de ea și are probleme în a înțelege ce s-a întâmplat cu ea.
„Casa e locul în care el se simte fericit, iar eu sunt cel mai bun prieten al său . M-am vaccinat ca să pot avea grijă de Aidan, dar nici măcar n-am fost în stare. Urmează să fie examinat de un specialist în Glasgloow iar eu nici măcar nu pot să fiu alături de el. Nu pot fi alături de el când are cea mai mare nevoie de mine. „,a mai adăugat Leigh.
Femeia susține că nu e împotriva vaccinării, dar simte că a fost neglijată iar cazul ei nu a fost luat în seamă. Deocamdată nu se știe sigur dacă AstraZeneca a provocat această reacție, dar e cunoscută ca efect secundar.

Sursă Foto: pixabay.com/potrivit mgnews.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds