PLOAIE DE AMENZI LA PRIVEGHIUL LUI BABI! FLORIN SALAM A CÂNTAT ÎN MEMORIA CELUI DECEDAT

Florin Salam a participat, așa cum a promis, la priveghiul lui Babi. Evenimentul a adunat un număr mare de persoane, iar p0lițiștii au intervenit. Au fost aplicate 27 de amenzi. 120 de persoane au participat la pri veghiul lui Babi din Râmnicul Vâlcea. Evenimentul ce a avut loc sâmbăta a fost întrerupt de oamenii legii care au aplicat mai multe amenzi.

În total, au fost aplicate 27 de san cțiuni contravenționale conform Legii nr. 55/2020, în valoare de peste 3.500 de lei.
Reprezentanții IPJ Vâlcea au transmis că la data de 29 mai a.c., p0lițiștii din cadrul P0liției municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit la un imobil de pe raza localității Râmnicu Vâlcea, de pe strada Știrbei Vodă, unde se desfășura un priveghi la care participau 120 de persoane.

Persoanele de la priveghi au fost informate că participarea la astfel de evenimente este interzisă, iar unele dintre ele au fost sancționate. Florin Salam și-a respectat și el promisiune și a participat la priveghi, unde a cântat mai multe melodii de jale în memoria interlopului ce s-a stins din viață.

Florin Salam, prezent la priveghi
În urmă cu doar câteva săptămâni, Florin Salam a anunțat pe rețelele de socializare decesul lui Babi. La momentul respectiv, manelistul a plecat în America pentru a cânta la căpătâiul celui decedat și a promis că atunci când trupul o să îi fie repatriat va merge la Vâlcea pentru a îi cânta și acolo. Manelistul s-a ținut de promisiune.

„Dumnezeu să îl ierte pe Babi. Așa că Patronule sunt lângă tine, aș vrea să fiu mai mult la bucurie și să nu te mai văd supărat…

Dar dacă așa e situația eu sunt și la greu lângă tine. Se execută ce ai spus tu, de aici din inimă, din respect. Voi cânta pentru Babi o melodie grea, cât de curând și când va veni în țară vreau să știe familia lui că voi merge și în Vâlcea, măcar o jumătate de oră să fac două cântări din curtea lor”, a spus Florin Salam. scrie cancan.ro