Cum a ajuns faimoasă Gabriela Prisăcariu, de fapt. Adevărul despre trecutul soției lui Dani Oțil a ieșit la iveală

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit! Cei doi urmează să devină curând părinți și au făcut pasul cel mare. Au postat imagini pe rețelele de socializare, iar prietenii apropiați le-au fost alături.

Surpriză în showbiz! Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit! Viitorii părinți au postat deja primele imagini de la fericitul eveniment din viața lor.

Gabriela Prisăcariu a purtat o rochie albă, spectaculoasă, în timp de Dani a îmbrăcat un costum într-o nuanță nude, la care a asortat pantofi în ton și o cămașă albă. Cea care i-a devenit astăzi soție le-a împărtășit fanilor și inelul pe care l-a purtat în momentul în care și-a unit destinul cu tatăl copilului ei. Vedeta a purtat un inel masiv, în formă de fluture.

La eveniment au fost prezente mai multe vedete, prieteni apropiați ai cuplului. Nicolai Tand, prietenul apropiat a lui Dani Oțil, nu a lipsit de la nuntă. La fel și echipa de la Neața: Răzvan Simion, Raluca Olaru, Florin Ristei. Din story-urile postate de Gabriela Prisăcariu reiese că la eveniment au participat și Roxana Ionescu, alături de partenerul ei, Tinu Vidaicu.

Dabi Oțil a dat de înțeles la începutul lunii că el și logodnica lui se pregătesc de căsătorie, întrucât a vorbit despre formalitățile necesare.

‘M-am mai lungit de un cm. Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele. Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!’, a transmis Dani Oțil recent.

Gabriela Prisăcariu are 28 de ani și este unul dintre cele mai apreciate modele. Ea s-a făcut remarcată în show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu.

„Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta, a declarat Gabriela Prisăcariu în urmă cu ceva timp.

Gabriela și Dani și-au anunțat relația în anul 2019, iar în vara anului trecut au împlinit doi ani de relație: „La mulți ani! Ești bucuros?, i-a spus blondina iubitului ei în iunie 2020. În stilul caracteristic plin de umor, Dani spune: „Cum se zice? Condoleanțe sau cum se zice? Doi ani de? Calvar, chin! Doi ani de la operație, a răspuns matinalul, râzând.

Articole recente

Cum a ajuns faimoasă Gabriela Prisăcariu, de fapt. Adevărul despre trecutul soției lui Dani Oțil a ieșit la iveală
Andreea Ibacka, prima declaratie despre a doua sarcina
PLOAIE DE AMENZI LA PRIVEGHIUL LUI BABI! FLORIN SALAM A CÂNTAT ÎN MEMORIA CELUI DECEDAT
Oana Roman, făcută de râs de o manichiuristă: „Am avut ocazia să îmi fie clientă și nimeni nu m-a tratat așa ca ea…”
În timp ce alți artiști au vile, Puya și-a cumpărat o casă din chirpici, într-un sat aproape pustiu, și s-a mutat acolo. Cum arată locuința cu sobă și cuptor de lut. Tu ai locui acolo?

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds