Traged1e in Romania. O persoana si-a pierdut viata intr-un cumpl1t acc1dent

Traged1e in Romania. Un barbat a decedat si altul a fost ran1t, miercuri dimineata, intr-un acc1dent rutier petrecut pe A1, in care au fost implicate doua TIR-uri. In urma acc1dentului, circulatia pe prima banda pe sensul Bucuresti – Pitesti, la kilometrul 21, a fost restrictionata, in zona localitatii Bolintin Vale din judetul Giurgiu.

„In aceasta dimineata, ISU Giurgiu a fost anuntat prin 112 sa intervina pe autostrada, in urma producerii unui acc1dent rutier pe A1, Bucuresti – Pitesti, la kilometrul 21, in dreptul localitatii Bolintin Vale, pe sensul de mers spre capitala dupa ce doua autovehicule de tonaj mare au fost implicate intr-un accident rutier. La fata locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detasamentului Bolintin Deal, cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, o ambulanta SMU RD si o ambulanta SAJ”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Echipajele de interventie au constatat ca soferul si un pasager dintr-unul dintre TIR-uri au nevoie de ingrijiri medicale, pasagerul fiind inconstient.

„Pasagerul, un barbat in varsta de aproximativ 30 de ani, a fost preluat de echipajele SAJ si SMURD care au inceput manevrele de resuscitare. Din nefericire, a fost declarat decesul barbatului”, a mai declarat Nicoleta Beianu.

Paramedicii SMURD au acordat ingrijiri medicale si soferului TIR-ului.

Pompierii au asigurat masurile PSI si au actionat pentru inlaturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabila, astfel incat circulatia sa se desfasoare in conditii de siguranta.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds