CE VA FACE CU CEI 120.000 DE EURO ANA MARIA MARGEAN, CASTIGATOAREA DE LA ROMANII AU TALENT! SURPRIZA DE LA PRO TV

Ana Maria Margean a castigat sezonul cu numarul 11 a emisiunii Romanii au talent! Tanara a vorbit pentru prima data despre acest trofeu! Ea a plecat acasa cu premiul cel mare oferit de Pro TV, in valoare de 120.000 de euro.

Ana Maria Margean a reusit sa impresioneze juratii, dar si intreaga Romanie cu prestatia ei de la Romanii au talent! Vineri seara, fetita a convins telespectatorii ca merita votul lor cu abilitatile ei de ventriloc.

Ea a pus mana pe premiul de 120.000 de euro si a vorbit despre reusita sa. „Nu m-am așteptat nicio clipă că pot să iau marele premiu. Mă simt extraordinar de bine și nu pot să cred că în mână țin trofeul Românii au talent. Mă simt foarte bine. Nu am crezut că pot ajunge așa departe. Am foarte mari emoții, nu pot să mă opresc din plâns. Este o mare realizare pentru mine. Cea mai frumoasă zi din viața mea. Deocamdată mă bucur de clipă. Am timp să mă gândesc ce să fac cu banii. Nu știu absolut nimic, nu știu ce să fac cu banii. Dar nici nu mă intereseaza deocamdată. Mă bucur de moment”, a marturisit Ana Maria Mărgean, pentru protv.ro.

Cine este Ana Maria Margean

Ana Maria Margean are 11 ani si este ventriloc! Andra Maruta a ramas impresionata in momentul in care Ana Maria si-a facut numarul si a primit direct Golden Buzz!

Cu toate ca are o varsta destul de frageda, Ana Maria Margean si-a descoperit aceasta pasiune in urma cu doi ani! “Arta de a vorbi fara sa iti misti buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube si am inceput sa practic in perioada carantinei cand toata lumea era blocata in casa. Am inceput cu voci, exercitii de dictie si am evoluat. Am inceput sa confectionez papusi din sosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizi. M-am gandit ca aici este cel mai potrivit loc sa se lanseze”, a marturisit Ana Maria Margean la Pro TV.

Ana Maria Margean de la Romanii au Talent si-a descoperit talentul inca de mica. Parintii ei au decoperit ca ii place sa cante inca de cand avea cativa anisori. Asculta o linie melodica doar de doua ori si o putea reproduce instant! La 5 ani, Ana Maria Margean a fost dusa de parinti la ore de canto!

Ana Maria Margean a participat la festivaluri in tara. Fetita a facut pian, dar nu crede ca este suficient si doreste sa foloseasca un instrument muzical in numerele ei ca si ventriloc.

Author: femina

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds