Care este, de fapt, averea fiului Clejanilor, adunată până la 23 de ani: „Un milion de euro, 6-7 case și…”

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, la doar câteva zile după ce a prins sub influența dro…gurilor, Fulgy a vorbit despre speculațiile potrivit căruia ar fi cheltuit sute de mii de euro pe dro…guri și la c..azino.

Concret, fiul Clejanilor susține că banii pe care i-a „spart” la jocuri de n..oroc sunt câștigați de el, nu i-au fost dați de familia sa. Totodată, Fulgy a mai precizat și faptul că are în plan să devină dezvoltator imobiliar.

„Eu, într-un an aproximativ, am văzut pe statisticile de la Google, Youtube, am aproape un milion de euro de la YouTube. În afară de asta, am 6-7 apartamente, 3-4 terenuri de 5000 de metri pătraţi şi vreau să fiu dezvoltator imobiliar, să merg pe şantier la 7 de dimineaţa. Nu-i problemă, învăţ.

Am pierdut la caz..ino sute de mii de euro, bani făcuţi de mine. Sunt în viaţă, am putere, şi promit că într-un an sunt milionar fără să fac nimic, doar zic pâs. Eu nu mai cânt nici măcar alături de familia mea, că îmbrăcat de 10.000 nu pot să mă duc la o nuntă şi să-i fac plăcerea unui om care vorbeşte prost”, a mărturisit Fulgy, la Antena Stars.

Ce l-a făcut să se apuce de dr…oguri
Fulgy, fiul Viorcăi și al lui Ioniță de la Clejani, a dezvăluit, în direct la TV, motivul care l-a determinat să se apuce să consume dro…guri. Se pare că totul a început de la o fată misterioasă.

Declarațiile vin după ce weekendul trecut a fost prins la volan sub influența subs..tanțelor in..terzise și dus imediat la INML unde i s-au prelevat probe care vor stabili ce cosumase.

„Am să fiu onest. Până la vârsta de 9 ani eu nu ieşeam afară, pentru că nu mă lăsa tatăl meu, studiam. După aceea am fost cu o fată într-o relație to..xică, nu pot să dau nume, pentru că mi-e frică după, dacă merg pe stradă să nu-mi dea cineva cu ceva în cap.

Numele e foarte mare, e vorba de cel mai mare int..erlop al Bucureştiului, care a apărut şi n filme. Fata asta a stat cu mine un an, m-a sp..ionat, să vadă ce fac eu şi familia mea”, a declarat Fulgy la Antena Stars.
Mai mult, Fulgy spune că fata avea un anturaj nepotrivit, dar și că era atunci iubita fiului unui in..terlop. Dr…ogurile au venit ca o curiozitate, dar acum spune că regretă totul.

„Ea s-a îndrăgostit de mine, eu am luat-o de la altul, de la fiul inter..lopului de care spun. Când am dus-o la detectorul de minciuni, acum 4-5 ani, ca să aflu ceva anume, i s-a făcut rău imediat.
Anturajul ei, pus de şmecherii ăştia de care spun…Recunosc, am consumat T.HC, can..abinoid, aşa se cheamă. Şi la diferite petreceri, toată lumea se dor..ghează. Eu nu pot să tr..ag pe nas, că deja respir greu. Fumează Snoop Dog iarbă, dar eu…Nu tr..ag pe nas, dar iarba e medicinală”, a mai spus Fulgy.

Author: femina

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds