Clipe de c0smar. Un tren Bucuresti-Craiova a ramas fara frane: “A trecut dintr-o locomotiva in alta, ca sa poata sa ne salveze.”

Momente de panica marti seara in Arges, unde un tren Regio cu circa 100 de calatori, care plecase din Bucuresti catre Craiova, a ramas fara frane la scurt timp dupa ce a trecut de localitatea Titu.

Trenul s-a oprit in cele din urma la 300 de metri de gara Golesti.

Peste 40 de pasageri au sufer1t atacur1 de pan1ca. Toti calatorii au fost transferati in alt tren, cu care au plecat spre destinatie. In momentul de fata se desfasoara o ancheta, pentru a se stabili ce s-a intamplat.

Pan1ca s-a instalat in trenul Desiro in momentul in care mecanicul a alert.at calatorii ca trenul nu mai poate frana si nu vor mai opri in statia urmatoare. Ar fi cerut ajutorul controlorului de bilete, spun pasagerii, care au trecut prin momente de groaza. Dar controlorul panicat nu a putut sa il ajute cu absolut nimic.

“Efectiv nu stia unde e frana de mana. Ne intreba pe noi unde e frana de mana. Ca si cum… nu mi se pare normal. Am plasa jumulita, am trecut prin momente de groaza”, a declarat o pasagera.

“A plecat cu ea defecta, nu trebuia sa plece, parerea mea”, a declarat unul dintre controlori.

– “Din Bucuresti s-a sesizat la mecanic ca legatura intre conductori nu a fost corecta. S-a auzit in tren discutia.”

Calatorii au fost preluati de un alt tren, care i-a dus la destinatie. In urma anchete1 se va stabili din ce cauza s-a petrecut acest inc1dent, care putea avea urmari extrem de gra..ve.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds