CE STUDII ARE FULGY, DE FAPT. CE NOTE RUȘINOASE A LUAT FIUL CLEJANILOR

Fulgy a susținut examenul de Bacalaureat, în 2018, în cea de-a doua sesiune. Asta după ce fiul Clejanilor a picat examenul maturității în 2017.

La examenul de bacalaureat din 2017, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost dezamăgit după ce a luat note foarte mici la Istorie și Geografie. Nici la proba de la Limba și Literatura Română nu a obținut un rezultat prea bun și a picat BAC-ul. Nu s-a lăsat, însă, iar în 2018 și-a încercat din nou norocul.

Fulgy, băiatul lui Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, a reușit să treacă de cele trei probe ale Bacalaureatului cu o medie destul de mică. Fiul Clejanilor a obținut nota 6.15 la Limba și Literatura Română, 5.5 la Istorie și 8.2 la Geografie, reușind să promoveze cu o medie generală de 6.61.

”Mă aşteptam să fie mult mai greu la geografie, în schimb la istorie, uitaţi cum am mâna, m-am accidentat din greşeală! A trebuit să scriu 9 pagini şi pe deasupra a trebuit să le şi transcriu, să scriu frumos, să nu mă depuncteze pentru caligrafie proastă!”, a declarat Fulgy după examen.

Sora lui Fulgy a dat, la rândul ei, „examenul maturități” în urmă cu nouă ani, iar notele pe care le-a obținut nu au fost unele prea bune. Margherita de la Clejani a luat 6,4 la română, 5,2 la istorie și 6,35 la geografie. Chiar dacă a reușit să aibă o notă de trecere la fiecare materie, media rezultată a fost mai mică de 6.

Author: femina

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds