Loredana Groza, totul despre un look de excepție. La ce trucuri apelează pentru a se menține tânără

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Frumoasa cântăreață este apreciată pentru timbrul său special, iubit de o mulțime de oameni, care au adus-o pe culmile cele mai înalte ale succesului. Multe femei o apreciază și pentru felul în care arată, deși are o vârstă înaintată, și ar vrea să știe la ce trucuri apelează.
Ce face Loredana Groza pentru a arăta bine
Loredana Groza a trecut deja de 50 de ani, dar continuă să șocheze prin modul în care arată. Toată lumea se întreabă cum de reușește să fie din ce în ce mai frumoasă, arătând mai bine decât când era mai tânără. A trecut de prima tinerețe, însă poate concura cu succes cu multe tinere la capitolul frumusețe și forme de invidiat!

Este bine de știut faptul că Loredana are un stil de viață sănătos și are grijă de ea din toate punctele de vedere. Consumă multe fructe uscate și proaspete, legume, îşi ia proteinele din carnea de pui sau curcan și este mereu atentă la ce alimente introduce în alimentația ei. Mai mult, ea a renunțat la zahăr de ceva timp și încearcă să consume cât mai puțin dulciurile, doar la ocazii speciale.

De altfel, ea face mult sport de ani buni și intensifică activitățile de acest fel din ce în ce mai mult. Practică pilates, alergare, merge și la sala de forță, dar cel mai mult iubește yoga. Este unul dintre sporturile ei favorite, pe care îl practică de ani buni și care i-a schimbat complet viața atât fizic, cât și psihic.

„Am început să flirtez cu yoga de mai mult timp, dar acum o fac mai intens. Te ajută să scapi și de stres și vă recomand și vouă. Yoga în România a avut niște conotații destul de negative, datorită unor povești mai mult sau mai puțin adevărate. Cred că oricine ar trebui să facă dimineața „salutul soarelui”. Fac și sport, pilates, alergare… îmi place să combin”, a declarat artista.

Ce operații estetice are Loredana Groza
Loredana Groza a fost mereu criticată pentru schimbările fizice pe care le-a afișat în ultimii ani. Mulți îi spun că nu o mai recunosc și că a apelat prea mult la ajutorul medicului estetician și intervențiilor chirurgicale, dar niciodată nu a recunoscut că ar fi recurs la toate acestea.

De-a lungul anilor, mulți au încercat să afle ce ascunde, de fapt, în spatele acestei întineriri, dar artista nu a vorbit despre asta. Totuși, medicii au analizat-o atent și au precizat cam la ce trucuri a apelat. Astfel, medicul estetician Victor Topolog a spus în urmă cu un an că ea ar fi început retușurile încă de acum 16 ani, când și-a modificat buzele.

Mai mult, și-a ridicat sânii și i-a micșorat și și-a retușat chiar și nasul. Mereu a zis că s-a operat doar pentru o deviație de sept, dar medicii o contrazic. Ar fi apelat la îmbunătățiri și pentru ridurile de pe frunte, ochi și cearcăne și chiar gât și decolteu. A avut și probleme cu dantura și și-a pus fațete de porțelan, dar și-a modificat și pomeții și șanțurile nazogeniene.potrivit mgnews

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds