ULTIMA ORA! Cei doi frați în vârstă de 3 şi 5 ani dispăruţi de acasă au fost găsiţi de salvatori

Cei doi frați în vârstă de 3 şi 5 ani dispăruţi de acasă au fost găşiti de salvatori pe munte la 18 ore de la dispariţie.

Din primele informaţii, copiii sunt în stare bună, dar vor fi duşi la spital pentru investigaţii

amănunţite.Cei doi frați în vârstă de 3 şi 5 ani dispăruţi de acasă au fost găşiti de salvatori pe munte la 18 ore de la dispariţie.

Din primele informaţii, copiii sunt în stare bună, dar vor fi duşi la spital pentru investigaţii amănunţite.

Cei doi copii, frate şi soră, din satul Globurău, comuna Mehadia, care au plecat de acasă miercuri seara, au fost găsiţi joi după amiază,

cu puţin timp înainte de ora 15,00, în apropiere de satul Plugova, la circa opt kilometri de locuinţa de domiciliu.

„Un participant la trafic i-a văzut pe marginea DN 6, în apropiere de Plugova, a sunat la 112 şi imediat poliţiştii au ajuns la faţa locului şi i-au preluat”, a informat IPJ Caraş-Severin.

Peste 350 de p0liţişti, jandarmi, pompieri, salvamontişti şi pădurari, dar şi localnici care cunosc foarte bine zona, i-au căutat, joi, pe cei doi fraţi care au dispărut de acasă, miercuri seara, în satul Globurău.

„Astăzi, 03 iunie, la ora 00.10, p0lițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Mehadia au fost sesizați despre faptul că în cursul serii, în jurul orei 20.00, Frățilă Florin Gheorghe, de 5 ani și Frățilă Maria Magdalena, de 3 ani, au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit„, a anunţat P0liţia.
Imediat după anunţarea d1spar1ţiei copiilor, peste 50 de p0lițiști, cu mijloacele tehnice din dotare și câini de serviciu, jandarmi, pompieri, o echipă salvamont, pădurari și localnici, au demarat activitățile

de căutare în localitatea Globurău, în localitățile învecinate, în împrejurimi și în pădurile din zonă.

Ulterior, au fost mobilizate și dirijate forțe suplimentare.

„Un participant la trafic i-a văzut pe marginea DN 6, în apropiere de Plugova, a sunat la 112 şi imediat p0liţiştii au ajuns la faţa locului şi i-au preluat”, a informat IPJ Caraş-Severin.

Peste 350 de p0liţişti, jandarmi, pompieri, salvamontişti şi pădurari, dar şi localnici care cunosc foarte bine zona, i-au căutat, joi, pe cei doi fraţi care au dispărut de acasă, miercuri seara, în satul Globurău.

„Astăzi, 03 iunie, la ora 00.10, p0lițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Mehadia au fost sesizați despre faptul că în cursul serii, în jurul orei 20.00, Frățilă Florin Gheorghe, de 5 ani și Frățilă Maria Magdalena, de 3 ani, au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit„, a anunţat Poliţia.

Imediat după anunţarea dispariţiei copiilor, peste 50 de p0lițiști, cu mijloacele tehnice din dotare și câini de serviciu, jandarmi, pompieri, o echipă salvamont, pădurari și localnici, au demarat activitățile de căutare în localitatea Globurău, în localitățile învecinate, în împrejurimi și în pădurile din zonă.

Ulterior, au fost mobilizate și dirijate forțe suplimentare.

La 18 ore de la d1spariţ1e, cei doi copii au fost găsiţi teferi. Conform procedurilor, cei doi fraţi d1spăruţi1de acasă vor fi duşi la spital pentru investigaţii amănunţite. scrie romaniatv

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds