S-A AFLAT! Ce avere uriaşă are Petre Roman. Fostul premier al României îşi permite să-şi ţină soţia tinerică în puf

Ce avere uriaşă are Petre Roman. Fostul premier al României duce o viaţă destul de liniştită din punct de vedere financiar. Chiar dacă este o problemă naţională pe seama pensiilor, Petre Roman are două pensii.

Veniturile acestuia sunt destul de ridicatesi astfel îi face toate poftele soţiei, Silvia Chifiriuc.

Petre Roman duce o viaţă de boier! Deşi are 74 de ani, fostul premier al României îi face toate poftele soţiei, Silvia Chifiriuc. Veniturile lui Petre Roman sunt destul de ridicate, lucru care îi permite solistei să fie mereu în pas cu moda.
Ce avere uriaşă are Petre Roman. Fostul premier al României îşi permite să-şi ţină soţia tinerică în puf

Politicianul o duce foarte bine la capitolul finanţe. În vreme ce majoritatea bătrânilor se plâng de pensii mici, Petre Roman încasează două pensii. Una pentru activitatea în câmpul muncii, pentru care în 2019 a primit 65.000 de lei, iar a doua pentru indemnizaţia de vârstă pentru mandatele de parlamentar, în valoare de aproape 10.000 de lei lunar.

În plus, dacă va ocupa un loc eligibil din partea PSD pe lista de consilieri generali la Primăria Capitalei, Petre Roman va primi încă o indemnizaţie lunară.

Conform Impact.ro, din declaraţia de avere a lui Petre Roman reiese că are bijuterii de 15.000 de euro, tablouri de 25.000 de euro şi alte obiecte de artă de 25.000 de euro. Mai mult de atât, de 10 ani deţine o o casă în Voluntari, de 202 mp, un teren în Constantă, de 1.000 mp, dar şi trei maşini: o Honda şi o Lancia din 2006, precum şi un Land Rover din 2011.
Petre Roman, fericit lângă soţia tinerică
Şi asta nu este tot! Petre Roman mai are la fondurile private 70.000 de euro, iar bani împrumutaţii altor persoane se ridică la 100.000 de euro. Pe de altă parte, partenera lui de viaţă, Silvia Chifiriuc, în vârstă de 48 de ani, nu câştiga atât de bine din concerte. De pe urmă spectacolelor, ea încasează suma de 6.500 de lei pe an, o nimica toată pe lângă veniturile lui Petre Roman.

Nu-şi ajuta fiica financiar
Petre Roman şi Silvia Chifiriuc au împlinit 11 ani de căsnicie şi au împreună un băiat, pe Petrus. Fostul premier al României a părăsit-o pe Mioara Roman pentru artistă.

‘Mi-a spus să o conving pe mama să se mute din casă de la RAPPS, dar nu mi-a dat nicio variantă. El şi-a cumpărat o casă şi mi-a spus că a fost nevoit să se împrumute. Chiar şi când l-am rugat să mă ajute financiar explicându-i că facem acte la notar până îmi vând eu apartamentul m-a refuzat.

Mi-a spus că există nişte bani, dar sunt ai copilului şi îi trebuie acordul soţiei. Pe cel mic nu l-am văzut decât odată în viaţă. Nu avem nicio relaţie.
Cred că cineva a vrut să-l termine politic, iar această variantă (n.r. Silvia Chirifiuc) a fost singura cale’, spunea fiica lui, Oana Roman, în urmă cu mulţi ani.

Petre Roman vorbeşte despre clanurile ţigăneşti: Autorităţile le-au scăpat de sub control
Petre Roman vorbeşte despre clanurile ţigăneşti. Fostul premier considera că lucrurile au scăpat de sub control. Acesta considera că o vină mare o poartă şi sistemul judiciar din România. Petre Roman considera că premierul ar trebui să ceară un raport complet pe ultimii 10-15 Ministrului de Interne

Într-o prezentă la un post de televiziune, Petre Roman considera faptul că situaţia clanurilor ţigăneşti este pur şi simplu scăpată de sub control. Acesta afirma faptul că e de datoria premierului să îi ceară ministrului de Interne un raport complet pentru ultimii 15 ani care să conţină faptele comise de aceştia în intervalul de timp menţionat.

„Dacă aş fi fost în funcţia de prim-ministru acum, aş fi cerut ministrului de Interne să-mi prezinte un raport complet, pentru ultimii 10-15 ani, toate actele de violenţa comise de clanurile ţigăneşti. Noi trebuie să înţelegem cum se petrec lucrurile în realitate.” scrie bzi.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds