Test psihologic: ghicește care dintre acești bebeluși este fetiță – doar 15% dintre oameni își pot da seama din prima

Identificarea genului unui copil doar privindu-i fața poate fi un lucru dificil. Oamenii de știință sugerează că adulții și chiar și neonatologii și pediatrii găsesc răspunsul corect doar 60% din timp. Crezi că poți să îți dai seama?
1. Primul copil

Dacă ai ales acest bebeluș poți fi caracterizat ca fiind o persoană rezonabilă care crede în principiile sale și tinde să acționeze în conformitate cu regulile existente; analizezi atunci iei o decizie. Întotdeauna faci tot ce îți stă în putință pentru a găsi singura soluție corectă a problemei, încercând să nu rănești sentimentele altora în același timp.

Preferi să eviți conflictele și de multe ori pui pe primul loc interesele celorlalți, chiar dacă uneori nu merită timpul și efortul. Întotdeauna încerci să fii imparțial și să te întorci la înțelepciunea ta ori de câte ori ai nevoie pentru a lua o decizie.

Este timpul ca tu să nu te mai îngrijești de ceilalți și să te concentrezi pe tine însuți și ce se întâmplă în viața ta.

2. Al doilea copil

Wow, ești un gânditor creativ! Ești plin de idei inovatoare care întotdeauna te ajută să creezi lucruri uimitoare. Îți place să fii activ și să accepți noi provocări. Nu pierzi niciodată ocazia de a învăța ceva nou.
Nu îți este frică de schimbări deoarece crezi că totul se întâmplă pentru cel mai bun scop. Îți trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima, dar se pare că trăiești într-un balon – atât de mulți oameni ar dori să se apropie de tine, dar nu îi lăși niciodată să se apropie.

Află cum să faci față dezamăgirilor. Da, există întotdeauna oameni care vor să fie cu tine din motive egoiste, dar nu ar trebui să îi ignori pe cei care ar dori să te cunoască mai bine, dă-le o șansă. În curând vei înțelege dacă ai nevoie de persoana respectivă în viața ta sau nu. Și felicitări! Aceasta este de fapt o fetiță.

3. Al treilea copil

Dacă tu crezi că este copilul acesta, ești cel mai probabil o persoană foarte sociabilă. Carisma ta te ajută să te apropii de oricine, dar adevărata comoară pentru tine este timpul petrecut cu prietenii tăi.

Ești nebun după aventuri și adrenalina pe care ți-o aduc. Uneori acționezi impulsiv, dar asta pentru că tu crezi că cel mai mare risc este să nu-ți asumi niciun risc. Deși ar putea fi adevărat, iar viața noastră este plină de riscuri, data viitoare gândește-te și la consecințe.

Amintește-ți că ești înconjurat de o mulțime de oameni minunați și unii dintre ei nu numai că te apreciază, dar te și iubesc cu toată inima. Deci, data viitoare când iei o decizie impulsivă, reține că poți răni pe cineva care are grijă de tine.

4. Al patrulea copil

Dacă ai ales copilul acesta, asta se spune multe despre personalitatea ta. Deși ai o inimă mare, ai și un ego imens. Crezi că ai întotdeauna dreptate în legătură cu orice și că există fie calea ta, fie un mod greșit de a face lucrurile.

Ești puternic și te poți adapta cu ușurință la circumstanțele noi din jurul tău, de aceea joci adesea rolul principal. Bine este că ești plină de idei creative și inovatoare, deci ori de câte ori ești un lider de echipă, nu uita să iei în considerare opiniile altora. A tău ar putea să nu fie întotdeauna cea mai bună.

Dacă dorești să păstrezi oameni buni în viața ta, ar trebui să înveți să devenii un bun ascultător. Oamenii din jurul tău vor de asemenea, să se simtă valoroși și apreciați. În plus, abilitatea ta de a recunoaște eforturile altcuiva te va face un lider mult mai bun.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds