”Mirela Vaida e rudă cu Vulpița”. Dezvăluire uluitoare în showbiz-ul din România

Recent a apărut un anunț surpriză cu privire la Mirela Vaida și Vulpița. Informația vine din partea celebrului Nelson Mondialu, care se pare că a aflat detalii șocante despre cele două vedete. Astfel încât mulți au rămas uimiți după acest anunț.Dezvăluire uluitoare în showbiz-ul din România

Nelson Mondialul a revenit recent pe canalul său de Youtube cu o veste uluitoare. Acesta este cunoscut mai ales pentru opiniile sale despre concurenții din cadrul emisiunii Puterea Dragostei, acolo unde se află și fiul lui, Livian Pop. În ultimul său videoclip, urmăritorii săi au rămas uimiți, deoarece Nelson susține că prezentatoarea Mirela Vaida și Vulpița sunt rude îndepărtate, iar că această informație se va dezvălui cât de curând. „Se trage din neam, de cântăreț. Așteptăm să vedem când recunoști și tu. Am primit informații de la Blăgești!” a precizat acesta.

„Am intrat ca să vă zic ceva ce nu știe lumea. O să se afle, dar eu am aflat înainte. Supriza secolului 21. Știe tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verișoară cu cine? Cu Veronica din Blăgești! Băi, oameni! Auziți aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpița! Ați înțeles ce vreau să scot în evidență? Verișoare mai îndepărtate”, a spus Nelson Mondialul în vlogul său.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds