Clejanii sunt foarte supărați! Ce decizie au luat?

Fulgy a fost invitat în cadrul emisiunii Xtra Night Show și a făcut o serie de dezvăluiri. După ce a recunoscut că s-a dr…ogat, tânărul le-a făcut o promisiune părinților săi în direct, la TV. În urmă cu câțiva ani, Fulgy a fost internat la o clinică de de..zinto..xicare din Spania. După perioada în care a fost spitalizat, tânărul părea să-și fi revenit și să înceapă o viață nouă fără substanțe int..erzise. Din păcate, însă, el a clacat din nou.

Recent, după ce a fost prins dr…ogat la volan, Fulgy a publicat un video pe contul său de YouTube în care recunoștea faptul că s-a dro…gat. Mai mult, el a făcut dezvăluiri șo..cante. Fiul Clejanilor a mărturisit că, din cauza substanțel0 r int..erzise, a fost pe punctul să ajungă după gra..tii, la spitalul de psihi..atrie sau chiar să comită o c..r..imă.

”Nu sunteți în măsură să vorbiți de un om care consumă sub stanțe i..nte..rzise. Am vrut să nu mo..r. Mi-am dorit să nu m…or. Ajunsesem într-un punct când ori ajungeam la puș…cărie, ori la spitalul de nebuni, ori om…oram pe cineva, pentru că asta judeca creierul meu la cât l-am nen..orocit cu dro..guri”, a spus Fulgy.

Ce le-a promis părinților
În cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Fulgy le-a cerut iertare părinților și prietenilor apropiați pentru comportamentul neadecvat pe care l-a avut în ultima perioadă. Tânărul le-a promis, în direct, Vioricăi și lui Ioniță de la Clejani că nu va mai consuma dro…guri oricât de tentat ar fi. Din nou, Fulgy vrea să o ia de la zero și să îndrepte greșelile pe care le-a făcut.

”Îmi cer scuze în fața părinților mei, iar. Îmi cer scuze în fața prietenilor mei, iar. Îmi cer scuze în fața lui Dumnezeu, că m-am lepădat de el și am încercat dro…gurile. Sunt un om asumat. Îmi pare rău dragi copii, dragi părinți, dragi bunici… că știu de dro…guri. Eu jur în fața lui Dumnezue, jur cu mâna pe Biblie, eu dacă o să mai consum vreodată ceva, este autodustrugere. Am învățat, am înțeles, iar acum vreau să îmi trăiesc viața liniștit”, a declarat Fulgy la XNS.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds