Ce a pus-o să facă pe fata

Fulgy nu se dezminte! Problemele cu legea par să nu însemne nimic pentru fiul Clejanilor, care zilele trecute și-a încercat umorul slab pe o chelneriță care-și vedea de meseria ei. Avea apoi, tot într-un Insta Story, să amenințe P…oliția Română.

Fulgy și-a scos iubita la restaurant și a comandat. Apoi, a început să se joace cu ea, de-ale iubirii, și-a zis el în gând, iar pentru a fi un ”adevărat gentleman”, s-a luat de chelnerița care trecea pe lângă masa lui. ”Ia, fă și tu o piruetă”, i-a spus Fulgy. Fata nu s-a conformat, iar pentru a nu-și pierde locul de muncă nici nu i-a aruncat paharul plin în cap. Lui Fulgy i-a plăcut ”miștoul” și, satisfăcut, s-a concentrat asupra partenerei de la masă. I-a spus șoapte dulci, după părerea lui, apoi a început s-o lingă. Și s-o sărute. Imediat, s-a adresat fanilor, cu explicația: ”Sora mea!”

A am..enințat, apoi, când iubita lui conducea, Pol..iția de la Rutieră. ”Vreau să anunț și eu Po..liția Română că, dacă cumva îmi opriți iubita, șofer, la volan…Iubito, îi o..mor!”, a spus Fulgy. După care a pupat-o pe obraz pe tânără. La scurt timp, a dat drumul melodiei cu refrenul ”Te iau de nevastă, te iau de nevastă”, iar tânăra a devenit, brusc, surâzătoare și a intrat în atmosferă.

Fulgy, melodie pentru fosta iubită
Fulgy a scris o melodie de dragoste pentru fosta lui iubită, a cărei identitate a rămas, însă, ascunsă. Fiul Clejanilor a vrut să le demonstreze fanilor săi că poate să fie și un băiat sensibil, așa că și-a scris suferința și iubirea în versuri și a uimit pe toată lumea. ”Mi-e dor de tine/ Te vreau, te vreau, te vreau lângă mine/ Doar tu, doar tu îmi știi sufletul/ Te iubesc acum/ Doar tu, doar tu, îmi cunoști sufletul, mi-e dor de tine, puiu/ Facebook, Insta, Insta/ Mi-e dor de tine/ Mi-e dor de tine/ Pe Tik Tok, pe Facebook, pe Instagram, pe YouTube/ Zi de zi, o lună, n-am cum să uit ce-ai făcut pentru mine/ În mine plânge inima/ Îmi doresc să mă ierți”, sunt câteva dintre versurile piesei lui Fulgy.potrivit businessnews