Rușine mare la Clejani! Ce note a luat Margherita la BAC

Rușine mare la Clejani! S-a aflat ce note a luat Margherita la Bacalaureat, iar fanii au rămas mască.

Margherita de la Clejani a picat examenul de bacalaureat! Artista a obținut 6,4 la română, 5,2 la istorie şi 6,35 la geografie.Fiica Clejanilor a picat BAC-ul cu numai două sutimi, obţinând media 5,98.

„Sunt foarte foarte supărată şi am făcut contestaţie la Bac şi vreau să menţionez că eu am învăţat foarte mult pentru acest Bac din 2012. Am învăţat la română cât n-au învăţat alţii în 12 ani eu am învăţat în câteve luni şi pe lângă cântările pe care le am, am învăţat acum.

Am scris, asta mă doare cel mai tare, că am rezolvat toate subiectele”, spunea, atunci, Margherita de la Clejani.

În toamna anului 2012, însă, solista a reuşit să promoveze examenul de bacalaureat.

Margherita de la Clejani s-a reprofilat

Pandemia de coronavirus i-a afcetat pe artiștii din industria muzicală. Margherita de la Clejani nu a mai susținut concerte și nici nu a putut fi prezentă la anumite evenimente private, așa cum obișnuia în urmă cu câteva luni.

Așa că… artista s-a reprofilat! Margherita și-a găsit o nouă pasiune și s-a orientat spre industria modei.

”Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum.

Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte.

Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, a declarat Margherita d ela Clejani pentru a1.ro. scrie dailynews.org.uk

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds