BAC 2020. Subiectele la limba Română, probleme mari pentru vedete. Adelina Pestrițu și Dan Capatos s-au făcut de rușine

Bacalaureatul nu a fost un examen ușor nici pentru vedete. Multe persoane publice au picat BAC-ul cu rezultate pe care, cel mai probabil, vor să le țină ascunse.

Adelina Pestrițu, Marian Vanghelie, Dan Capatos, dar și alții nu se mândresc cu notele lor.

Bacalaureatul este cel mai important examen pentru elevi, care se pregătesc apoi să devină studenți. Bacalaureatul 2020 este, de asemenea, un test la fel de important pentru cei care termină liceul.

Vedetele care au picat examenul de Bacalaureat

Adelina Pestrițu se numără printre divele urmărite pe rețelele de socializare de peste 2 milioane de oameni, însă succesul ei profesional nu se datorează învățatului. Vedeta, acum influencer – fostă prezentaoare TV, a picat BAC-ul cu o notă rușinoasă.

Adelina Pestrițu a obținut 3,60 la Bacalaureat – Limba și Literatura Română.

Dan Capatos, fost jurnalist de investigații, în prezent moderator TV știri monden, a avut și el probleme la BAC. Prezentatorul Antena 1 a obținut nota 3 la Limba și Literatura Română, după ce, a declarat el, a fost scos din sala de examen, iar nota i s-a dat pentru ce scrisese până în acel moment.

Marian Vanghelie, fost primar al sectorului 5 al municipiului București între 2000-2015, a fost prins copiind și scos din sala de examen.

Iuliana Luciu a primit o notă foarte mică la examenul oral, obținând 3,30, însă a recuperat în toamnă cu 7,45.

Cântărețul Costel Busuioc, renumit pentru vocea sa și adorat de milioane de oameni pentru talentul său, a luat nota 1,20 la Limba și Literatura Română. O notă foarte mică, ținând cont că 1 punct se oferă din oficiu.

Ionuț Voicu, ex-Ro-mania, a picat BAC-ul la matematică cu nota 3,80, asta după ce, în primă fază, a obținut nota 1 la examenul de Bacalaureat.

Fosta gimnastă Andreea Acatrinei a avut un rezultat cu care, de asemenea, nu se poate mândri și nici povesti copiilor și nepoților. Aceasta a obținut nota 2,30 la Bacalaureat – Limba și Literatura Română.

Și fotbaliștii Ionel Dănciulescu și Ianis Zicu au fost intimidați de BAC. Din cauza antrenamentelor, fiul lui Hagi și directorul general al clubului Dinamo București nici măcar nu s-au prezentat la examenul de Bacalaureat.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds