Anamaria Prodan, adevărul despre căsnicia cu Reghecampf, după 12 ani de relație: „El nu suportă”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt un cuplu care nu scapă niciodată de radarul lumii mondene. Chiar dacă au foarte mulți ani de relație, spun mereu că sunt fericiți și se bucură de copiii pe care îi au împreună, tot există guri rele care cred că urmează o despărțire. Care e, însă, adevărul?

Anamaria Prodan a vorbit chiar ea despre tipul de relație pe care îl are cu Reghecampf. Chiar dacă este o femeie puternică și independentă, care a reușit să facă vâlvă într-o lume dominată de bărbați, impresara se bucură de atențiile soțului ei, pentru care este extrem de recunoscătoare.

Secxsy-impresara spune că bărbat ca Reghe, rar mai vezi, și că dacă este ceva ce el nu suportă, este să o vadă pe soția lui în suferință.

„El nu suportă să îmi fie rău, să mă doară ceva, să mă afecteze ceva. Dacă dimineața mă întreabă cum mă simt și spun că mă doare puțin capul, atunci tot timpul lui îmi este dedicat mie”, a mărturisit Anamaria Prodan, la Look TV.

Anamaria Prodan este mereu răsfățată de Reghe
Nu numai atât, dar Reghecampf este chiar genul de bărbat care își răsfață soția, care îi aduce micul dejun la pat diminețile și care îi aduce flori mai multe decât poate duce în brațe.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds