Care a fost, de fapt, motivul pentru care Oana Zăvoranu și Pepe au div0rțat. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu 11 ani

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Oana Zăvoranu și Pepe au div0rțat. Deși au trecut 11 ani de la div0rțul dintre cei doi artiști, mulți s-au întrebat în tot acest timp care a fost motivul acestei decizii. Ei bine, s-a aflat adevărul din spatele unuia din cele mai scandal0ase despărț1r1 din showbiz-ul românesc.

Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu 11 ani
Care a fost, de fapt, motivul pentru care Oana Zăvoranu și Pepe au div0rțat. Cu siguranță, div0rțul dintre Oana Zăvoranu și Pepe a fost unul din cele scandal0ase din lumea mondenă. Cei doi actori și-au aruncat vorbe dure, iar ani de zile Oana l-a acu zat pe fostul soț de nenumărate lucruri. Cu toate că au div0rțat în urmă cu 11 ani, Oana Zăvoranu a vorbit fără perdea despre fostul soț, care a div0rțat a doua oară, în urmă cu câteva luni.

Actrița a declarat încă de la început că nu artistul a fost cel care a decis să div0rțeze. Aceasta a mărturisit în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță că nu mai avea sentimentele pentru el și că nu și-a mai dorit că artistul să-i mai dea o șansă. Chiar și așa, bruneta a recunoscut că s-au iubit foarte mult și că au trăit momente frumoase împreună. „Eu am div0rțat de el înainte lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a div0rțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a div0rțat Pepe de Oana, a div0rțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu pe care îl iubesc pe bune.”, a declarat Oana.

Ce l-a deranjat pe celebrul artist?
Conform brunetei, se pare că Pepe nu suporta ca soția sa să aibă secvențe intime sau romantice cu colegii de pe platou, așa că a pus-o să aleagă între el și cariera sa. „El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol prinicipal și că nu puteau să stingă lumină. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, a mai spus Oana Zăvoranu.

În prezent, Oana este căsătorită cu Alex Ashraf și este extrem de fericită alături de acesta. În ceea ce privește viața sentimentală a lui Pepe, artistul a div0rțat la începutul anului de Raluca Pastramă, după 8 ani de căsătorie. Cei doi au împreună două fetițe, iar în prezent au o relație apropiată de dragul celor două.potrivit mgnews.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds