Maria Constantin, gest neașteptat în public față de iubitul ei. Bărbatul a reacționat imediat

Maria Constantin este mai fericită ca oricând alături de iubitul ei, Robert Stoica. Cei doi locuiesc împreună de un an și jumătate, iar relația lor devine din ce în ce mai serioasă. Maria Constantin a mers la prima petrecere mondenă de după pandemie alături de iubitul ei și a dat marea veste că urmează să se mărite.

Maria Constantin și-a găsit liniștea în brațele iubitului ei, Robert Stoica. Cei doi au mers împreună la prima petrecere mondenă de după pandemie, care a avut loc joi seara, 3 iunie. Amândoi au fost îmbrăcați în alb pentru că așa era stabilit dress codul de către organizatorii petrecerii care a avut loc pe terasa unui restaurant celebru de sushi din București pentru a sărbători cea de-a noua aniversare a unui salon de înfrumusețare.

Gesturile tandre dintre Maria Constantin și Robert Stoica nu au trecut neobservate. Interpreta de muzică populară îl hrănea pe iubitul ei, râdeau împreună și se citea iubirea pe chipul lor. În plus, Maria Constantin a dezvăluit că ea și Robert au chiar planuri de căsătorie.

Maria Constantin a dat marea veste și a spus că este pregătită să își unească destinul pentru totdeauna cu cel al iubitului ei, Robert Stoica. Interpreta de muzică populară a dezvăluit că anul viitor vor bate clopotele de nuntă, iar ea și iubitul ei se vor căsători.

„Sutem fericiți, locuim împreună. Anul acesta nu, că nu se știe cum vor sta lucrurile din cauza pandemiei, abia încep cântările, dar la anul ne vom căsători’, a declarat pentru Click! Maria Constantin.

Robert Stoica o iubește foarte mult pe aleasa inimii sale, iar acest lucru sera vizibil și în felul în care o privea în timpul ședinței foto de la petrecere.

„Este o femeie tare frumoasă, o iubesc’, a spus emoționat Robert Stoica.

La petrecerea respectivă au mai fost prezente și Ilinca Vandici, Crina Abrudan, Lora, Diana Bart, Adina Halas, Lora, Anda Adam, Francesca, Oana Roman, iar Andreea Marin a fost amfitrioana evenimentului.

Chiar dacă a mai fost căsătorită de două ori înainte, Maria Constantin nu a exclus niciodată posibilitatea de a mai face marele pas și pentru a treia oară. Artista a mai fost căsătorită cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă și mai apoi cu omul de afaceri Marcel Toader.

„Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil și din cauza încercărilor mele eșuate, dar am trecut prin niște experiențe și am învățat să nu mai accept foarte multe lucruri. Nu aș spune ‘NU la o a treia căsnicie, sunt tânără, sunt într-o relație, de ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți? Doamne ajută, să fie cu noroc, a mărturisit Maria Constantin la o emisiune TV.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds