Fulgy, recla mat la P0liție chiar de Ioniță de la Clejani

Problemele se țin lanț pentru Fulgy, fiul Clejanilor. După ce a recunoscut că s-a dr.o.gat, tânărul a ajuns să fie dat afară dintr-un cazino în timp ce făcea un live pe Facebook. Potrivit unui comunicat transmis de autorități, cel care l-ar fi recla mat a fost chiar tatăl său, Ioniță de la Clejani, după amen1 nțările la adresa lui, dar și a altor persoane. Fulgy ar fi fost apoi ag.r.esiv cu oamenii legii și ar fi ajuns la Spitalul Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”.

Necazuri peste necazuri pentru fiul Clejanilor. Fulgy a fost dat afară de un agent de pază al unui cazino, din incinta unui mall, în timp ce făcea un live pe Facebook. Fulgy a pornit un live pe Facebook, duminică, în timp ce se deplasa spre un mall din Capitală, în incinta căruia se află un cazino. Deși agenții de pază ai mall-ului i-au spus tânărului să-și pună masca de protecție, acesta nu i-a luat în seamă și a trecut mai departe. Mai mult, Fulgy a transmis pe live că vom scăpa de restricțiile impuse din cauza pand.e.miei doar dacă vom lua exemplul lui și nu le vom mai respecta.

Fulgy a fost reclamat la p0 liție, chiar de către tatăl său, Ioniță de la Clejani, după ce atât el, cât și alte persoane publice, printre care Antonia, Alex Velea și familia lor, au fost ame.n.ințați în mediul online. După ce tânărul de 23 de ani a fost recla mat de tatăl său, un echipaj de poliție s-a deplasat la domiciuliul său, iar potrivit unor surse el a devenit recal citrant la adresa agenților. A fost condus la secție, unde a fost audiat. Lucrurile, însă, au luat o întorsătură neașteptată. atunci când a devenit ag.r.esiv.

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 P0liție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl am.e.nință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. P0lițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept’, se arată într-un comunicat al P0liţiei, citat de Antena 3.

După aceste incidente, Fulgy, a fost transportat către Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din Capitală. El s-ar afla internat în prezent pentru a primi ajutor de specialitate. „Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenin țare”, potrivit somunicatului citat.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds