Ioniță de la Clejani, primele declarații după ce l-a recla mat pe Fulgy la P0liție: ”Își dorește să…”

Ioniță de la Clejani face primele declarații, după ce și-a recla mat propriul fiul, pe Fulgy, la Poliție. Tânărul începuse să amen ințe mai multe vedete, ba chiar și pe tatăl său. Ioniță de la Clejani are o explicație pentru comportamentul băiatului său.

Azi noapte, Fulgy a fost internat la Spitalul de Psihi atrie, după ce Ioniță de la Clejani a sunat la P0liție. Tânăruș și-a amenințat tatăl și ar fi spus că încearcă să-și facă rău. Nu mai este liniște în familia Clejanilor, după ce băiatul lor a intrat în mai multe probleme în ultima perioadă.

După ce a fost prins dr0gat la volan, Fulgy a intrat în mai multe scan daluri cu persoane publice. Ioniță de la Clejani îi ia apărarea tânărului și susține că fiul său face toate aceste lucruri pentru a atrage atenția.

‘Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România și a ales să se facă cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmărește artiștii din afară și face ca ei. Tehnologia depășește interacțiunea umană’, a spus Ioniță de la Clejani despre Fulgy la Antena Stars.

Fulgy a fost transportat către Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia’ din București. Fiul Clejanilor s-ar afla internat în prezent pentru a primi ajutor de specialitate.

„Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infrac țiunii de amenin țare’, potrivit comunicatului citat.

Fulgy a fost recla mat la P0liție, chiar de către tatăl său, Ioniță de la Clejani, după ce atât el, cât și alte persoane publice, printre care Antonia, Alex Velea și familia lor, au fost amenin țați în mediul online.

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 P0liție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. P0lițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept‘, se arată într-un comunicat al P0liţiei.

FOTO: Facebook