TRAGED1E! Tânără din Borșa, mămică a două fetițe, găsită m0artă în propria casă! Simona era însărcinată cu al treilea copil

O tânără mămică din Borșa, în vârstă de 32 de ani și mamă a două fetițe, a fost găsită m0artă în apartamentul său din județul Maramureș. Simona mai aștepta și al treilea copil, însă nu a apucat să îl nască, decedând în urmă cu doar câteva zile.

Simona a avut parte de o soartă cruntă. În vârstă de doar 32 de ani și mamă a două fetițe, ba chiar și cu un al treilea copil pe drum, aceasta a fost găsită m0artă în propria ei casă din Borșa, județul Maramureș. Trupul său neînsuflețit a fost descoperit în sufrageria imobilului, iar din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe tânără.

Tânărărmămică a două fetițe și însărcinată cu al treilea copil, găsită m0artă în propria casă
Potrivit primelor informații, Simona ar fi urmat un tratament cu anti depresive, această pistă fiind și cea mai probabilă, mai ales că medicii crimi naliști nu au găsit nicio urmă de vi0lență pe corpul acesteia.

Urmează să se stabilească cu exactitate cauzele m0rții, după efectuarea necropsiei de la morga Spitalului Borșa. Simona ar fi suferit de depresie, fiind chiar și internată pentru câteva zile din această cauză.

„La data de 4 iunie a.c., la ora 18.07, p0lițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că o femeie a fost găsită în stare de inconștiență într-un imobil de pe strada Moldovei din oraș.

La fața locului, echipajul de ambulanță prezent a constatat decesul acesteia. În urma deplasării echipei operative, a fost identificat cadavrul unei femei de 32 ani din Borșa. Cu ocazia cercetării la fața locului nu au fost constatate urme exterioare de vi0lență pe corpul femeii. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului din Borșa în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

În cauză p0lițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infra cțiunii de ucidere din culpă”, a fost comunicatul emis de autorități.

Atât pentru Simona, cât și pentru alte mămici care suferă de depresie, cât și pentru adolescenții predispuși la această afecțiune există numeroase organizații care îi pot ajuta.

De asemenea, a fost creat și primul HUB anti depresie din România care îi pot ajuta în mod gratuit pe toți cei care simt că pierd controlul asupra propriei vieți.

„Simți că lumea îți fuge de sub picioare? Ai ajuns la capătul puterilor? Ia legătura cu noi ACUM! Suntem aici, 24 de ore din 24, pentru tine! Chiar dacă simți că lumea îți fuge de sub picioare și că viața nu mai este despre tine, ci despre suferința pe care o simți, soluții există întotdeauna. Haide să le discutăm împreună, pas cu pas, în ritmul tău, așa cum te simți confortabil”, este mesajul cu care sunt întâmpinați cei cu astfel de probleme. scrie spynews.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds