NICOLE CHERRY ȘTIE SE.CXUL BEBELUȘULUI, DAR ȘI-A TESTAT FANII! CARE A FOST PROCENTUL

Nicole Cherry anunța, în urmă cu doar o zi, că este însărcinată. A primit multe likeuri și urări de bine, dar acum artista și-a testat fanii. Ea știe ce seCx are bebelușul, dar i-a întrebat pe admiratorii ei, într-un sondaj pe Instagram.
Cum aveau să răspundă internauții? Cei mai mulți dintre ei spun că artista va aduce pe lume o fetiță, dar nu departe sunt cei care cred că va fi băiețel. La scurt timp, artista avea să facă dezvăluirea. ”O să avem o cireșică!”, a scris Nicole pe Instagram. Astfel, cei mai mulți internauți au ghicit că va avea o fetiță.

Nicole Cherry, mesaj emoționant pentru Florin și bebelușul care va veni pe lume
Nicole Cherry anunța că este însărcinată și, în același timp, le dedica un mesaj mesajul iubitului ei, Florin, dar și copilașului care va veni în curând pe lume. ”Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris Nicole Cherry

Iar comentariile venite de la fanii artistei nu s-au lăsat așteptate. ”Felicitări!”, ”Cât de frumos! Să trăiți aceeași fericire 100 de ani împreună!”, ”Vaiiiiii!!!!! Nu pot să cred!! Cât mă bucur pentru voi, Nico!!! Felicităăăări!”, ”Doamneeee!️ Felicitaaari! Să fiți sănătoși toți 3”, ”Pffffiiiiiiuuuuu! Cele mai mari felicitări”, ”Sunt leșinată efectiv!! Felicitări!!”, i-au scris admiratorii.

 

Cum l-a cunoscut Nicole Cherry pe Florin, iubitul ei
Nicole Cherry mărturisea cum s-a îndrăgostit de Florin, dar și faptul că i-a plăcut să o facă pe inabordabila. ”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, mărturisea Nicole Cherry la începutul relației.

Sursa foto: Instagram

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds