Carmen Harra, previziuni despre Florin Cîţu: ”Are un an foarte bun și este favorizat în aproape toate deciziile pe care le ia”

Carmen Harra îi prevede actualului premier al României un viitor strălucit. Până în primăvara anului viitor, premierul are norocul de partea lui, spune clarvăzătoarea.
Carmen Harra previziuni despre Florin Cîţu. Din punct de vedere numerologic, Florin Cîţu ar avea şanse maxime să ajungă la conducerea PNL.

Carmen Harra previziuni despre Florin Cîţu. Îl aşteaptă o perioadă de ascensiune ”Florin Cîțu are un an foarte bun și până în primăvara anului viitor este favorizat în aproape toate deciziile pe care le ia. Asta înseamnă o perioadă de ascensiune, deci are șanse la cea mai înaltă funcție în PNL. Restul, depinde de perioadă”, a declarat clarvăzătoarea pentru Playtech.

Celebra clarvăzătoare a făcut previziuni şi despre situaţia României în următoarea perioadă. Ea spune că România se va afla într-o situaţie mai bună decât alte state ale lumii.

”În ciuda nebuniei generate de pandemie, va fi liniște comparativ cu ce se va întâmpla în alte părți ale lumii. Europa va fi mai afectat de migrația masivă, de tot felul de tensiuni și de proteste. În România rămâne lupta politică, dar viața rămâne, în mare parte, stabilă. Cei mai mulți dintre românii plecați

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds