Îți amintești de Adriela Morar, partenera lui Smiley, de la Dansez pentru tine? Iată cum arată și ce face în prezent

Adriela Morar făcea furori în anul 2006, alături de Smiley, când luau parte la emisiunea ”Dansez pentru tine”. Adriela avea pe atunci 20 de ani și a cucerit publicul cu frumusețea și pașii săi de danș. Tânăra lupta pentru a reda auzul părinților surdo-muți. Iată ce face și cum arată în prezent!
Îți amintești de Adriela Morar, partenera lui Smiley, de la Dansez pentru tine? Iată cum arată și ce face în prezent

Adriela Morar si-a petrecut vacanta de iarna in Ungaria, Austria si Italia - Stirileprotv.ro

Adriela Morar este antrenoare de fitness, conduce ambarcațiuni și este și secretară la firma soțului său. „Fac de toate, de toate. Când mă întreabă cineva: „Și acum cu ce te ocupi?” Nici nu știu ce să-i zic. Adică sunt și antrenor de grup fitness, conduc și ambarcațiuni, bărci, veliere, adică sunt skipper. Mai nou m-am angajat și la firma soțului meu, firma de familie, sunt secretară, deci stau la birou, sunt și actriță, deci sunt de toate. Am făcut și dans, am terminat Facultatea de Muzică, am făcut chitară, pian, canto, am terminat Facultatea de Televiziune” , a spus Adriela Morar pentru DCNews.

Imagini de vis de la nunta Adrielei, fosta parteneră a lui Smiley

În anul 2019, Adriela Morar și-a făcut nunta, dar a avut parte de o întâmplare pe care cu siguranță o va ține minte toată viața. Chiar în timpul petrecerii și-a rupt piciorul și ajuns la spital. Însă, în pofida incidentului, petrecerea a continuat. De altfel, Adriela a reușit înainte de căzătură să facă dansul mirilor.