Câți bani cer Clejanii ca să cânte la o nuntă. ScandaIuI cu Fulgy le-a crescut tariful

După o perioada dificilă, în care nu au fost evenimente, lumea a început să se întrebe câți bani cer Clejanii ca să cânte la o nuntă. Faptul că artiștii nu au putut fi prezenți la nunți sau alte evenimente, i-au făcut pe aceștia să își mărească tariful.

Printre interpreți se numără și taraful din Clejani.

Potrivit site-ului artistipentrununta.ro, Ioniță și Viorica încasează 5.000-5.500 de euro la o nuntă. In afară de lipsurile pa.n.demiei, care au dus automat la o sumă mai mare, Clejanii au fost favorizați și de publicitatea negativă de care au avut parte după escapadele lui Fulgy din ultimele săptămâni.

Soții din Clejani au încercat prin aparițiile televizate, din ultima vreme, să explice comportamentul fiului lor. Aceștia au fost prezenți în fiecare mare emisiune, de la Măruță, la XNS al lui Capatos, mai des decât în toată pandemia.

Viorica și Ioniță au încercat, din nou, să-i ia apărarea lui Fulgy în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de pe Pro TV. Aveau să recunoască, însă, că situația a scăpat de sub control.

„E foarte delicată situația. El a avut strategia lui, dar strategia merge până la un punct. Sunt niște lucruri pe care nu le faci, nu suntem în America și tu nu ești Snopp Doog. Cum dracului să controlăm noi ca părinți situația când cele mai importante la momentul ăsta sunt like-urile, vizualizările, toate tâmpeniile astea! Fulgy este foarte sensibil.

S-au întâmplat lucrurile astea pentru că nu a știut să-și gestioneze emoțiile. Nici Fulgy și nici Marga nu sunt pregătiți pentru western-ul sălbatic din București.

Acești copii au greșit, dar noi ne ocupăm de ei și de lege. Îmi cer scuze dacă Fulgy în live-urile lui a pronunțat câteva nume, nu vreau să vă supărați pe el. Haideți să ne ocupăm de el”, a declarat Ioniță de la Clejani, la Pro TV.

Viorica avea să facă o criză de nervi. „Fulgy a răspuns jagardelelor și mediocrilor. Să le fie țărâna ușoară! E o dușmănie virală acum, se ceartă care e mai frumoasă, mai deșteaptă! O să cunoască o fată să-l potolească, cum l-am potolit și eu pe Ioniță. Ioniță era prea moleșit, era după fusta lui mă-sa.

L-am scuturat nițel și uite ce om e. Eu nu am nici o vină ca părinte, i-am dus la școli, la meditații. Mi-am oprit cariera ca să-i alăptez! După 18 ani, Fulgy nu mai e copilul meu!

Primesc mesaje de cond.o.leanțe că îmi pare rău s-a dus! La un an și patru luni, Fulgy a fost o.p.ărit cu ceai fierbinte! Vreau să-l îndrept, să-l aduc pe calea cea bună, să se însoare, să facă copii. Nu am cum să mă mai apropii eu de Fulgy acum, pentru că s-a făcut mare, are alte persoane lângă el”, a spus artista.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds