Mihai, tânărul d1spărut în Jiu, a fost găsit de salvatori. Căutările au durat mai mult de o săptămână

Mihai Laurențiu Beuran a fost găsit, la aproape o săptămână de când a fost dat d1spărut în apele Jiului.

Tânărul abia ce se căsătorise cu iubita lui și era pe cale să devină tată, când barca pneumatică pe care se afla s-a spart, iar apele învolburate l-au cuprins. Trupul său neînsufleț1t a fost adus la mal după zeci de ore de căutări.

S-au încheiat căutările lui Mihai Beuran, după mai bine de o săptămână de eforturi. Tânărul de doar 28 de ani care abia se căsătorise cu iubita lui și urma să devină tată peste doar câteva zile a dispărut fără urmă săptămâna trecută, după ce ieșise cu barca sa pneumatică pe apele Jiului.

„Astăzi, 11 Iunie 2021, in jurul orelor 13:00, misiunea de cautare a tânărului căzut in apele Jiului, zona Vârț, a luat sfârșit. Trupul neînsufleț1t al tânărului a fost găsit de către un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Rovinari – Detasamentul de Pompieri Motru”, se arată într-un comunicat emis de autorități.

Vineri, prietenii lui Mihai îi îndemnau pe localnici să ajute la cutarea tânărului. Mesajele de pe rețelele de socializare curgeau necontenit, mai ales că mama acestuia, dar și proaspăta lui soție, sufereau cumplit din cauză că nu știau nimic de el: „Are o soție care trebuie să nască zilele astea are o mama și un frate care suferă pe tema asta, haideți fiecare să mergem acolo și să verificăm cu atenție dacă autoritățile nu o fac! (…) Toți din familia lui nu dorm, stau în tensiune!!!”.

Duminică a avut loc teribilul incident, la două zile după ce Mihai se căsătorise cu iubita lui ce urmează să nască în curând. Acesta ieșise cu o barcă pneumatică pe Jiu, însă la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut în zona barajului, trupul său fiind scos la suprafață abia astăzi de către scafandri.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds