Cătălin Botezatu nu spune „nu” unei relații cu un bărbat: „Dacă mă îndrăgostesc de un bărbat, da, spun”

Cătălin Botezatu a făcut o dezvăluire în cadrul unui interviu pe Internet și a recunoscut că nu ar spune „nu” unei relații cu un alt bărbat. Creatorul de modă a ținut să clarifice orice zvon legat de gusturile sale și a mărturisit că s-a iubit cu sute de femei, dar a avut parte de mai multe experiențe.

Cătălin Botezatu a făcut o mărturisire uluitoare în cadrul unui interviu recent, lansat pe Internet. Creatorul de modă a vorbit despre relațiile sale am0roase, cât de mult s-a iubit cu femei celebre, dar mai ales a ținut să clarifice toate zvonurile legate de orientarea lui s3x.uală. Astfel, designer-ul și-a aumat orice lucru făcut și a recunoscut că daca s-ar îndrăgosti de un bărbat, ar spune asta în mod public.

Cătălin Botezatu ar recunoaște o relație cu un alt bărbat
Celebrul creator de modă român a mărturisit că a auzit foarte multe zvonuri ce aveau ca subiect iubirile sale, dar mai ales gusturile în materie de relații.

Acesta a susținut că nu a fost deranjat neapărat de faptul că s-a spus că ar fi g@y, însă le-a dat peste nas celor care i-au adus acuzații false și a susținut că s-a iubit cu sute de femei până în prezent.

Cu toate că a avut relații cu femei celebre de la noi, dar și din străinătate și a recunoscut că este atras în special de cele mai tinere față de el, Cătălin Botezatu a mărturisit că a avut și experiențe diferite, în care erau implicați și alți bărbați. Cu toate acestea, creatorul de modă a specificat că nu și-a depășit limita, însă dacă se va îndrăgosti vreodată de un bărbat, va spune acest lucru în public, fiind cunoscut pentru asumarea lui.

„Mă simt bine să fiu plăcut de femei, dar și de bărbați. Da, recunosc, pot să spun? Am făcut, nu pot să fiu ipocrit. Am fost la showuri, g@ngb@ng-uri, unde se putea întâmpla orice.

Dar, a fost acea limită pentru mine pe care nu am depășit-o. Dar dacă sar puțin pârleazul, și ce? Dacă va fi ceva, doamne ferește, să mă îndrăgostesc de un bărbat, că ființa e aceeași, da, spun!”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Astfel, creatorul de modă a dat cărțile pe față și a spus tot adevărul, fără perdea. Potrivit declarațiilor sale, acesta nu ar spune „nu” unei experiențe cu alți bărbați, considerându-i oameni demni de iubit, la fel ca femeile. Totuși, Cătălin Botezatu a specificat că are o limită a sa, pe care nu a încălcat-o până acum.

Designer-ul a precizat că este o fire cât se poate de asumată și vede totul ca pe o normalitate, cunoscând chiar foarte mulți bărbați fericiți cu orientarea lor s3x.uală, care și-au găsit parteneri cu care să își petrecacă to restul vieții în pace și armon1e. scrie spynews.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds