Cum o cheama in realitate pe Carmen de la Salciua. Vei avea o mare, mare surpriza! Da, asa scrie in buletinul ei:

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Cântăreața are mii de fani în toată țara, dar și în afară. De foarte multe ori este invitată peste granițe să încânte românii care s-au stabilit acolo, dar foarte puțini sunt cei care știu care este numele real al acesteia.

Carmen de la Sălciua a ajuns să fie mereu în topurile muzicale din România datorită pieselor sale. Cântăreața reușește să-și impresioneze fanii cu cele mai frumoase piese de suflet, dar puțini sunt cei care îi știu numele real al acesteia.

Carmen Maria Racolța s-a născut în satul Sălciua de Jos în apropierea orașului Câmpeni din județul Alba. Artista și-a dorit dintotdeauna să facă muzică, iar visul i s-a îndeplinit. Aceasta a avut ocazia să lanseze o piesă alături de Nicolae Guță, iar de atunci fanii au îndragit-o și au ajutat-o că astăzi să ajungă un nume în țara noastră. Pe vremea când a colaborat cu Nicolae Guță, Carmen de la Sălciua nu arăta deloc ca acum, dar pe parcurs și-a făcut numeroase îmbunătățirim pentru a fi o adevărată bombă se…xy.

Carmen de la Sălciua nu uită niciodată de unde a plecat. Mereu se întoarce acasă cu cele mai bune gânduri, iar de curând a postat o fotografie de pe plaiurile natale: „În zilele ploioase de toamnă și atunci când îmi permite timpul mă întorc cu drag aici …Viața simplă e atât de frumoasă”, a scris cântăreața la o fotografie în care mesteca într-un ceaun cu mâncare.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, mai îndrăgostiți ca niciodată
De când s-au împăcat, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt mai fericiți ca niciodată! Cei doi au anunțat marea împăcare chiar de ziua de naștere a lui Culiță Sterp, dar și prin intermediul celei mai noi melodii lansate de artist, în care Carmen apare în videoclip.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds