Călătorea cu avionul și a adormit. După câteva ore, s-a trezit cu o durere îngrozitoare! Ce îi făcea pasagerul din fața lui. l-a filmat imediat:

Călătoriile cu avionul pot fi unele grele, mai ales dacă trebuie să mergi timp de câteva ore și stai pe un scaun în tot acest timp.

Unii citesc, alții ascultă muzică, iar mulți dintre cei care au rău de zbor preferă să se odihnească. Așa s-a gândit și un bărbat să facă. Acesta a trăit clipe inedite într-un avion.

După ce a adormit în aeronavă, Christiano Ochoa s-a trezit speriat. Simțea o durere înțepătoare la picioare și nu știa ce se întâmplă.

După câteva momente în care s-a dezmeticit, tânărul și-a dat seama ce se întâmpla de fapt. Un copil care stătea în fața lui și care probabil se plictisea, îl trăgea de părul de pe picioare, iar acest lucru îi provoca durere..

Amuzat, omul a filmat întreaga scenă și a postat imaginile pe internet unde au făcut senzație. Potrivit descrierii filmulețului, acel copil nu mai văzuse niciodată un bărbat cu păr pe picioare și a fost fascinat de această priveliște.

CITEȘTE ȘI: O femeie a crezut că va avea parte de cel mai frumos spectacol la Operă, însă în mijlocul reprezentației a început să țipe și toată lumea a început să râdă în hohote. Ce s-a întâmplat:

Pentru pasionații muzicii clasice, o seară la Operă poate fi prilejul perfect pentru a se destinde.

Așa a crezut și o femeie care, însă, a avut parte de o mare supriză. Sute de oameni s-au strâns la Cascade Theatre pentru a asculta Simfonia The North State. Un singur incident din sală a făcut milioane de oameni să râdă cu lacrimi de pățania unei femei.

Pe 12 noiembrie, în timpul concertului, orchestra interpreta compoziția lui Igor Stravinsky, “The Firebird.”

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu compozitorul rus și cu compozițiile sale, acesta reușește să își surprindă audiența de fiecare dată.

Un membru neidentificat din public, care probabil că adormise la muzica atât de liniștită și de lină a fost luat prin surprindere și a țipat cu putere în momentul în care tempo-ul s-a schimbat din lin în tare și haotic.


Camera de filmat este îndreptată către dirijor și muzicieni, însă în secunda a 19-a a filmulețului, se poate auzi cum o femeie țipă cu putere, ca și cum cineva ar fi aruncat o găleată cu apă în fața ei. Restul audienței a început să râdă cu poftă și chiar și dirijorul și muzicienii au zâmbit la acest moment atât de inedit.

„Este chiar un compliment pentru o piesă executată atât de bine”, a spus unul dintre cei care au urmărit filmulețul.

„Este menit să fie așa, aproape că te face să adormi și te trezește brutal. Atât de bine jucat. Nici nu mă pot opri imaginându-mi cum s-ar comporta la Overtura a lui Tchaikovsky”, a mai spus altcineva.

Yes, Stravinsky can still be a surprise over a century later!https://t.co/DuWVicc8nx

— Scott Seaton (@scottrseaton) November 13, 2017

avion

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds